Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esetleg az expáromman adjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg az expáromman adjak még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Legelőször amikor megpillantottuk egymást mindketten szerelembe estünk egymás irán. Már kétszer szakítottunk különböző okokből de most legutoljára nagyon megsértett és még mindig nem gyógyult be az a seb de őt sem tudom elfelejteni. Mit tegyek ez az eset hogy belegázolt a lelkembe kb fél éve volt.Most is úgy van ha hallom a nevét vagy esetleg össze futok vele vhol akkor majd kiugrik a szívem a helyéről. Mit tegyek még 1 utolsó esély esetleg vagy valahogy felejrsem el(de hogy)és lépjek túl rajta?
2008. aug. 30. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én is szakitottam màr a pàrommal voltunk is 3 honapot külön de ujra össze jöttünk,mert nagyon szeretjük egymàst csak néha tul makacs.
2008. aug. 30. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is ujra összejöttem a párommal, pedig egy párszor szakitottunk már. most kapott egy utolso esélyt! Te is adj, ha nem is a barátodnak, akkor a kapcsolatotoknak!
2008. aug. 30. 23:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mivel bántott meg és hogy miért szakítottatok már 2x!? Én az exemnek adtam egy harmadik esélyt anno, de nem változott meg...Ha az alaptermészetéből adódik a probléma, akkor ideig-óráig meg tud változni, de....
2008. szept. 1. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!