Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érzed, mi hiányzik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzed, mi hiányzik a kapcsolatodból?

Figyelt kérdés

Egyáltalán hiányzik valami?

Korod és nemed írd le kérlek :)

2015. máj. 24. 21:46
1 2 3
 21/21 Interferencia ***** válasza:

Kezdődik a szájkarate... Ezt nem veszem fel, de a többi része még érdekes lehet.

"Ahhoz, hogy számunkra tökéletes legyen valami, meg kell 'küzdeni'(elegendő figyelem, türelem, tolerancia), nem magától lesz ám olyan, nem mesében élünk."

Ez szerintem is így van, nem is írtam ennek ellentmondó dolgot.

"Minden kapcsolatban előfordulnak gondok, egy szóval sem írtam először, hogy a miénkben nem volt még egy sem."

Ez igaz. A "Nagyon szerethetnek fent az égiek, mivel semmi sem hiányzik belőle! Fantasztikus párom van és fantasztikus a kapcsolatunk" ömlengésből következtettem erre.

"De ha együttes erővel meg is oldjuk azokat, akkor miért ne lehetne az egy számunkra tökéletes, jól működő kapcsolat? Tehát semmi egymást ütő dolgot nem írtam.:)"

Tulajdonképpen egyetértek, csak máshogy értelmezzük a tökéletes szót. A tökéletes az, ami abszolút hibátlan, ebből kifolyólag a valóságban nem létezik.

2015. máj. 25. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!