Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érzed, mi hiányzik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzed, mi hiányzik a kapcsolatodból?

Figyelt kérdés

Egyáltalán hiányzik valami?

Korod és nemed írd le kérlek :)

2015. máj. 24. 21:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Interferencia, érdekelne, hogy neked van-e egyáltalán kapcsolatod, mivel a kérdésre nem válaszoltál.:)

6-os

2015. máj. 24. 22:48
 12/21 anonim ***** válasza:

részemről: a türelem,a higgadtság, hogy képes legyek jobban kimutatni az érzéseim, több kedvesség

részéről: egyenrangú partnerként kezeljen, többet törödjön velem, meglepetések - apró mindennapi kedvességek, több tisztelet és megbecsülés

én 24L,ő 38F

2015. máj. 24. 22:52
 13/21 Interferencia ***** válasza:
46%
11: Nincs. Egyes, leültem.
2015. máj. 24. 23:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
1 milliárd euró.
2015. máj. 24. 23:11
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

Interferencia, helyes, ülj is le.

Lehet, hogy egy év nem hosszú idő, de a kérdésben nem szerepelt, hogy csak azok írjanak, akik már min. 10 éve együtt vannak.:) Talán az a baj, hogy van aki 18 évesen teljes mértékben boldog? Utálom amikor keserű megjegyzéseket írnak. A kapcsolatunkért mindennap 'megküzdünk', nem magától megy így, hanem azért mert teszünk érte. Sokan leírták itt, hogy mi hiányzik a kapcsolatukból és igen, néha velünk is előfordultak a felsoroltak többsége, viszont mindig tettünk is ellene/érte. Remélem egyszer te is megtapasztalod ezt a boldogságot.

2015. máj. 24. 23:17
 16/21 Interferencia ***** válasza:
8%

Aranyos a naivitásod. Bocs, ha nyers vagyok, inkább itt vagyok keserű, mint az életben. De egy év az lóphasz. Semmi.

Örülök, hogy tesztek a kapcsolatotokért, úgy kell azt. Amúgy érdekes, hogy az előbb még tökéletes volt minden, most meg már a legtöbb mások által felsorolt gond előfordult már...

Amúgy éltem már meg én is, csak:

"De jöttek a gondok, a zűrzavar,

a pelenkában bűzlik a szar."

2015. máj. 24. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:
A férfi. :D
2015. máj. 25. 14:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy számunkra tökéletes legyen valami, meg kell 'küzdeni'(elegendő figyelem, türelem, tolerancia), nem magától lesz ám olyan, nem mesében élünk. Minden kapcsolatban előfordulnak gondok, egy szóval sem írtam először, hogy a miénkben nem volt még egy sem. De ha együttes erővel meg is oldjuk azokat, akkor miért ne lehetne az egy számunkra tökéletes, jól működő kapcsolat? Tehát semmi egymást ütő dolgot nem írtam.:)

Felőlem aztán lehetsz nyers itt és az életben is, engem ugyan nem zavar:D Akár bele is keseredhetsz a levedbe, bár ez szerintem már régen megtörtént.

2015. máj. 25. 15:10
 19/21 anonim ***** válasza:

tisztelet, bizalom, érdeklődés.

30N

2015. máj. 25. 15:25
 20/21 anonim ***** válasza:

Több egymásra fordítható idő hiányzik. Mindketten rengeteget dolgozunk, plusz én tanulok is. Gyakorlatilag oda jutottunk, hogy a szex vasárnap reggeli program lett, mert szombaton még hullák vagyunk, vasárnap van egy-két óránk egymásra úgy, hogy közben nem alszunk el.

Mindezek ellenére a pénz is hiányzik, mert egyelőre a jövedelmünk éppen csak fedezi a kiadásainkat és ez így nem jó. Remélhetőleg ha befejezem a sulit, utána jobb lesz. Nekem biztos lesz több időm, és remélhetőleg egy jobban fizető állásom is.

Az az egy szerencse, hogy egyébként semmi más nem hiányzik, szeretjük egymást és jó együtt :)

26N

2015. máj. 25. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!