Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pici a barátnőm. Ez gáz?
Nem rég összejöttem egy lánnyal. Facebookon ismerkedtünk meg és sokáig csak dumálgattunk.
Mikor találkoztunk akkor derült ki hogy nagyon alacsony.
Azért nem tűnt fel addig, mert a testalkata is tök arányos és olyan cuki arca volt képen :)
Szóval a lány 20 éves és 142cm, ezért úgy tűnik mint ha olyan 13-14 éves lenne.
Már másfél hónapja járunk de nem vertük nagy dobra. Kicsit zavar hogy 2 fejjel alacsonyabb
nálam és olyan kis törékeny de szeretem és én így elfogadom.
Volt egy két ember aki úgy jobban megnézett minket az utcán és elég kellemetlenül éreztem magam. Biztos azt gondolják hogy
pedofil állat megrontja szegény kislányt... :S
A véleményetekre lennék kíváncsi. Szerintetek nagyon gáz? Mert így visszagondolva ha tudtam volna h ilyen pici lehet nem
kezelem úgy, de beleszerettem... :\
F 20 (179cm)
szereted?
jól érzitek egymással magatok?
akkor meg???
xard már le ki mit gondol az isten áldjon meg
ti boldogok vagytok és pont
185 vagyok, imádom a pici lányokat, több 15x centis nővel jártam, és sosem éreztem cikinek. Hogy mások mit gondolnak azt meg magasról...
viszont minek jöttél össze vele, ha zavar? Ez nem igazán rejtett hiba, ami csak 2 hónap együtt járás után esett le nem?
Lássuk csak. Gáz e?
Az gáz, hogy ellentmondásos gyerek vagy.
Jársz vele, de nem vered nagy dobra = szégyelled, aztán hozzáteszed, elfogadod úgy, ahogy van, ami = a hazugsággal.
Ha elfogadnád, ez a kérdés meg sem született volna. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!