Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más 20-n évest is nyaggatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más 20-n évest is nyaggatnak ezzel a mért nincs kapcsolatod című kérdéssel?

Figyelt kérdés

Ha meg elkezded sorolni az okait akkor vagy hülyének v leszbikus/melegnek néznek.

Pedig spec nekem egyáltalán nem hiányzik, és nem arról van szó h én kényszerböl vagyok egyedül hanem mert így döntöttem.

Mit nem lehet ezen felfogni ?

Am meg bőven van mit csinálnom.

27 F

2015. máj. 22. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Egyébként néha sajnálom is a kapcs függőket h miket kell elviselniük. "

Ha valaki kapcsolatfüggő és az, hogy van/volt már kapcsolata nem ugyanaz. Te tipikusan olyan vagy, hogy nem jön össze, úgyhogy inkább úgy állítod be, hogy neked nem is kell. Elég gyerekes hozzáállás. Ha eddig mindenkit elhajtottál, ki se próbáltad, azt se tudod milyen. De nyugtasd csak magad azzal, hogy ez a te döntésed...

2015. máj. 23. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:
kicsit ellentmondásos a nem jön össze és mindenkit elhajtott, döntsük már el, h miben hiszünk akkor, bár mindkettőt hülyeség kijelenteni, ha nem ismered a kérdezőt.
2015. máj. 23. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Ő írja hogy mindenkit elhajtott, mert neki nem kell senki. Szerintem meg inkább ő nem kell senkinek, de jobban hangzik így beállítani a dolgokat. Főleg ha már családon belül is feltűnik mindenkinek, hogy hoppá, van itt egy 27 éves felnőtt férfi, akinek soha nem volt senkije, pedig ebben a korban már a legtöbben családot akarnak, de minimum túl vannak pár komoly kapcsolaton. Ennyi idősen ha meg is ismerkedik egy normális nővel, ha az meghallja hogy nem volt még kapcsolata, menekülni fog tőle. De nem is baj, nem való mindenkinek társ, gyerek, család... ez a természetes szelekció, nem mindenkinek kell a géneket továbbörökíteni. Azt már meg se merem kérdezni, hogy a szexet hogyan oldja meg. Ugyanis egy egészséges felnőtt férfinek vannak igényei ilyen téren...
2015. máj. 23. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!