Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 20-n évest is nyaggatnak ezzel a mért nincs kapcsolatod című kérdéssel?
Ha meg elkezded sorolni az okait akkor vagy hülyének v leszbikus/melegnek néznek.
Pedig spec nekem egyáltalán nem hiányzik, és nem arról van szó h én kényszerböl vagyok egyedül hanem mert így döntöttem.
Mit nem lehet ezen felfogni ?
Am meg bőven van mit csinálnom.
27 F
Engem is nyaggattak amikor nem volt. Nem kell felvenni. De kifogásokat sem gyártani, neked egyéni döntésed, sok köze hozzá nincs senkinek.
25N
Szintén 20 éves vagyok és engem is folyamatosan nyaggatnak. :D
Azt pedig mégsem árulhatom el a rokonoknak, hogy a tipikus pesti egyetemisták életét élem. Ezalatt azt értem folyamatos a pörgés, a változások, a bulik, na meg persze olykor napokig tanulok és ehhez az életvitelhez 1 szexkapcsolat illik és nekem az van.
L20
"Inkább arról lehet szó, hogy vmi miatt nem kellesz senkinek"
Ha azt mondom h voltak akik próbálkoztak de mivel nekem nem kell udvariasan elküldtem őket úgy se hinnéd el.
Na de mind egy ez dettó olyan mint a mért nincs okos telefonod c rész.
Nekem nem hiányzik ! Egyébként néha sajnálom is a kapcs függőket h miket kell elviselniük.
De hát ez mindenki saját döntése még ha valakinek ez nem is tűnik annak.
És kösz az értelmes válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!