Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felrugni mindent a szerelemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felrugni mindent a szerelemért? Megéri?

Figyelt kérdés

Megéri összeveszni a családtagokkal, a barátokkal, a jo megélhetést és egyfajta anyagi biztonságot feladni a szerelemért? Egy uj szép élet kezdete vagy maga a pokol?

Független vagyok, szüleim lebeszélnének, sőt kitagadással fenyegetnek! Megélhetésem feladnám! Uj munkát kellene keresnem ,(külföldön , ami valószinüleg nem olyan kényelmes mint a mostani, és itthon jobban keresek,..)

Barátaim hülyének neveznek,..

De vagy itthon maradok és magányos leszek, vagy teszek ellene,...vagy a kötél?? Megéri?

2010. febr. 25. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt beleugrassz ebbe a "hűdenagy" szerelembe, gondolkozz el azon: te odadobnál mindent, de a másik mit áldoz fel ezért a dologért? Mert az nem ér, hogy te hátat fordítasz a mostani életednek, ő pedig békésen éli tovább az életét, ahogyan eddig is. És ha vége a kapcsolatnak mi lesz? Szülők, barátok nélkül egy idegen országban? Én nem vállalnám be. De ez a te döntésed:)
2010. febr. 25. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak 23 éves vagyok, de annyit csalódtam férfiban hogy csak na...Szerintem nem érdemes szerelemért odadobni mindent, a szerelem jön-megy az életünkben, a család és a barátok az ami megmarad..és ha még jó munkád is van...én nem mennék sehova!Ha kellesz neki maradjon ő!
2010. febr. 25. 17:05
 3/9 anonim válasza:
Nem értem, a munkábamért tartozik ez bele :/
2010. febr. 25. 17:08
 4/9 A kérdező kommentje:
mert 2000km van kötünk!
2010. febr. 25. 17:09
 5/9 A kérdező kommentje:
köztünk** jav
2010. febr. 25. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne tedd egy hűdenagy lávért ! Dobd ki!
2010. febr. 25. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell összeveszni a családdal meg a barátokkal?.Én szerintem ha valaki azt mondja egy hozzá közel álló személynek hogy szerelmes vagyok ezért elutazom legyen az család vagy barát.Akkor csak sok szerencsét és boldogságot lehet kívánni és tartani a kapcsolatot.Szerintem az ember nagyon ritkán lesz szerelmes és ha ez az érzés ott marad benned mert nem élted meg akkor lehet hogy egy életen át fogod bánni.

A család és a barátok pedig tárt karokkal fognak visszavárni ha nem jött össze ebben biztos vagyok.

2010. febr. 25. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
17:23 ebben nagyon tévedsz, példának itt vagyok én ...
2010. febr. 25. 17:28
 9/9 A kérdező kommentje:

17:28

ki tudnád bővebben fejteni??

sikerült összeveszned neked is?? megérte??megbocsájtották??

2010. febr. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!