Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 évet hogy lehet felrugni? És hogy tudjam elfelejteni?
Minden előjel nélkül,egyik pillanatról a másikra elhagyott.Nem tudom vele felvenni a kapcsolatot,mert nem hajlandó rá, szóba sem áll velem.(pedig egy magyarázatot megérdemeltem volna)
-megszűnhet a szerelem egyik napról a másikra?
-vagy sohasem szeretett ezek szerint?
-mennyi idő alatt találok magamra,mikor enyhül a fájdalom?
,
Rengetek idő az a 9 év.Ennyit az ember csak olyan embernek szentel az életéből,akiben tényleg megtalált valamit,és úgy érzi vele boldog tudna lenni.
Vagyis így képzelem el!
Csak úgy elhagyott,minden magyarázat nélkül..:S Ez nagyon rossz!
Elhiszem,hogy ki vagy bukva.
De hátha jelentkezik majd,ezt ő sem képzelheti,hogy csak úgy lelép..elvégre 9 évet pazarolt akkor rád...
Lány,vagy Fiú vagy?
Nem szünhet meg a szerelem egyik napról a másikra.. Amit ő csinált az egy folyamat része volt. lehet nem vetted észre az intő jeleket.Tudom, hogy nagyon rossz amikor váratlanul történik és választ sem kapsz ( sajnos tapasztalat :( ) De egyszer mindenki megkapja a válaszokat! hidd el veled is így lesz..Szinte biztos, hogy még jelentkezni fog egy kis idő elteltével. A fájdalom folyamatosan enyhülni fog de mindig ott fog maradni. Viszont amikor már megszokod hogy nincs NA akkor fog felbukkanni! Hidd el "mesteri" érzékük van az időzítésre.
Velem is hasonló történt pár hónapja.
Kitartás! :)
köszönöm a válaszokat
lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!