Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezte már valaki úgy, hogy sokkal ostobább, mint a párja? Hogyan jutott túl ezen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 21:50
11/13 anonim válasza:
Ezt alá is írom, de én ennek az ellenkezőjét mikor tagadtam? :)
12/13 Springfield01 válasza:
Én ennek az ellenkezőét érzem. :-)
Nekem a párom szőke! Némely témában nagyon, de van amiben meg ott van a szeren. Pl az én végzettségem szakközép, neki meg van 2 egyetemei diplomája és erre büszke is. Amihez diplomája van ahhoz ért. De máshoz tök hülye! Az élet dolgaihoz meg én értek. Ennek baromi egyszerű oka van. Még ő 26-28 éves koráig tanult és nem látott egy sárga csekket sem élőben, sőt eddig még kitölteni sem tudta szinte... Addig én már 16-éves koromtól fogva aktívan dolgoztam. Rengeteg élettapasztalatot gyűjtöttem és sok mindent elsajátítottam. Ahogy az ember öregszik úgy lesz egyre bölcsebb, szokták mondani. Na hát neki van kb 10 év lemaradása, amit nem könnyű behozni. De hát így szeretjük :-)
13/13 Szentes Melinda válasza:
Egyszerű a megoldás ebben az esetben.A butaság nem állandó. Képezd magad !!!!Olvass minden nap ! Ma az online világban bármilyen területen pénz nélkül ingyen találsz anyagokat amik segíthetnek.A youtube nem csak szórakoztató videókat tartalmaz.Figyelmedbe ajánlom a Ted-et .Rengeteg témában találsz előadásokat magyarul feliratozva.Szinte minden könyv megtalálható letölthető formában így ha van pár perced,akkor tartalmasan tudod eltölteni. Érdemes könyvtárból is kölcsönözni,mert megismerkedhetsz a könyvtárossal,aki segíthet neked a könyv kiválasztásában. Szóval ha butának érzed magad,ne hagyd annyiban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!