Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezte már valaki úgy, hogy sokkal ostobább, mint a párja? Hogyan jutott túl ezen?
Hogy ostobabb azt nem. Nem erzem magam ostobanak vagy butanak.
De azt igen, hogy bizonyos temaban felulmul a parom. Ez van, van amiben meg en vagyok a jobb.
Igen, folyton ezt érzem, de nem azért, mert ezt ő érezteti. :) Van a kettő között különbség.
Butábbnak érzem magam, és csodálkozom, hogy mi a fenét akar egy olyan lánytól, mint amilyen én vagyok. Mondjuk azt mondják, hogy sok férfi szereti az egyszerű nőket, lehet, hogy ő is így van ezzel. :)
Mindegy, ő elfogad ilyennek, mondjuk én néha félek, hogy egyszer jön egy gyönyörű, intelligens hölgy és lecsapja a kezemről. :D
Szóval én nem jutottam túl ezen. Bocs, hogy semmi érdemit nem tudtam mondani :D
Én mikor írtam, hogy ő ezt közölte? És amúgy is, leírtam, hogy én érzem magam ostobábbnak, ő ezt rohadtul nem érezteti.
Tök jó, hogy leírok valamit, a többiek pedig abból valami fantasy fanfiction gyártanak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!