Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti járnátok olyannal aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyannal aki nem szeret olvasni?

Figyelt kérdés
És ezt büszkén vállalja is.
2015. máj. 21. 20:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
hát a legtöbb nőtől nem várok nagy csodát,intelligencia terén,de azért ez már sok lenne hogy arra élvez hogy nem olvas soha.Az ilyenek egyszerű szerzetek. :(
2015. máj. 21. 21:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés.

Nem olvasni szeretsz, hanem a témát szereted, amiről olvasol, vagy esetleg fantáziálni szeretsz...de nem olvasni.

2015. máj. 21. 21:08
 13/21 anonim ***** válasza:

Csak könyvet nem, irodalmat nem, vagy egyáltalán semmit? (azokban a témákban sem, amik érdeklik? vagy pl. hírek)

Járnék. A neten ugyan sokat olvasok, de azok a könyvek, amik miatt a szó klasszikus értelmében "olvasottnak" minősül valaki, nem kötnek le.

Amúgy sok értelmes tevékenység létezik az olvasáson kívül, sok közös téma lehet olvasás nélkül is.

2015. máj. 21. 21:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Imádok olvasni, barátom sosem szokott, mégis szerelmesek vagyunk. Úgy van, ahogy 4-es mondja, én sem hiszek abban, hogy ez döntő kritérium lenne egy párkapcsolatban. Mellesleg nem kell ezért lenézni senkit sem, mindenki más és a maga módján sokszínű, ez a nagyszerű ebben a világban. Aki műveltnek tartja magát, mert olvas, az lehetne annyira értelmes is, hogy nem gyárt fölösleges előítéleteket és nem hordja fenn az orrát ez miatt.
2015. máj. 21. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek olvasni, ám ez nem jelenté azt, hogy türelmetlen vagyok, csak egyszerűn túl türelmetlen az olvasáshoz, nem köt le, inkább frusztrál.
2015. máj. 21. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
Tudok olyat aki természetfilmeket néz saját bevallása szerint de olyan tudatlan mint a sötét éjszaka!! Az olvasással is hasonló a helyzet. Az hogy kinek mi a hobbija nem jelent túl sokat. Szerintem. És hiába olvas ki valaki 10 könyvet naponta ha összeadni nem tud pár számot. Túl van lihegve ez az egész olvasás. Ez nem azt jelenti ki mennyire okos.
2015. máj. 21. 21:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem. Könyvmoly vagyok, ezt nem várom el a páromtól, de mondjuk évi 1 (nem a tanulmányaihoz/munkájához kötödő) könyvet olvasson el. Mindenkinek kell valami bogarasság :-D
2015. máj. 21. 22:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem. Másrészt szerintem nem kéne rá büszkének lenni, ha valaki nem szeret olvasni. :/ Olyan dolgokat fejleszt, hogy már gyerekkorban érdemes megismertetni a kicsiket a jó könyvek olvasásának varázsával.

De ez csak az én véleményem. Én nagyon szeretek olvasni - persze a filmeket is falom, de nem hiszem, hogy hosszasan tudnék beszélgetni egy olyan emberrel, aki két kezén meg tudja számolni, hány könyvet olvasott el életében.

2015. máj. 21. 23:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja, még ami eszembe jutott a kommentekről: én még nem találkoztam olyannal, aki rendszeresen olvas könyveket, meg is érti, át is érzi az olvasottakat, és nem tud számolni vagy nem tájékozott, szellemes. Másrészt persze, lehet attól remek zenész, kőműves vagy fizikus valaki, hogy nem olvas mondjuk szépirodalmat, de azért a saját érdeklődési körével, munkájával, hobbijával kapcsolatos műveket szerintem a legtöbb ember szokott olvasni, vagy legalábbis ajánlott. :)
2015. máj. 21. 23:10
 20/21 anonim ***** válasza:
nem szívesen, főleg, ha büszke is erre.
2015. máj. 24. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!