Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok olyannal, akinek rossz jegyei vannak? (Többi lent)
Azért ennek is vannak fokozatai, illetve azért elég sokat elárul az emberről, hogyha rosszul tanul.
Ha már a középiskolás kötelességét lusta teljesíteni, akkor az élet más területeire felé is ennyi érdeklődést mutat? Értem én, hogy ne bukjon megy, ne csak kettese legyen.
Nem úgy emlékszem, hogy nagy erőfeszítés lett volna 3-ast szerezni bármiből is.
Egyetemen/Főiskolán már más a helyzet. Ott már annyira nem gáz a 2-es, de azért ne azok domináljanak.
Gimisként zavart volna, mert ott annyira alap dolgokat tanítanak, aki azt nem képes megtanulni, az mit igen? No meg a hozzáállásáról is sokat elmond. Meg amúgy is, én igénylem, hogy a pasim okosabb legyen, és gimiben talán egyszer volt csak 4.8 alatti átlagom.
Egyetemen már más a helyzet. Emlékszem, amikor valamelyik exem indexe a kezembe került, és teljesen megdöbbentett, hogy tele van kettesekkel. Ő meg magyarázta, hogy bme infón a kettes nem rossz jegy. De nem értettem meg, amíg nem jártam én is oda. Azóta ezt a kérdést máshogy kezelem, mert hatalmas különbség van egyetem és egyetem között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!