Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti, hogy élitek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti, hogy élitek meg a "magasság különbséget"?

Figyelt kérdés
Igazából helyzetünkben nincs különbség, kb. centire egy magasak vagyunk (talán én (fiú)) kicsit magasabb vagyok. Viszont párom imád magassarkút hordani, amit viszont mellettem nem tehet meg. Jófej, mert nem teszi szóvá, de látom, hogy zavarja? Nektek hasonló? Lányok, mi erről a véleményetek?

2015. máj. 19. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi is kb. egyforma magasak vagyunk, de sosem mondanék le a magassarkúról senki kedvéért sem. Őt egyébként sem zavarja ha magasabb vagyok, legalábbis nem mondta még.
2015. máj. 19. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezért kell 190 centire nőni, mint én :):):):
2015. máj. 19. 23:36
 13/14 anonim ***** válasza:

én alapjáraton magasabb vagyok a barátomnál 4-5 centivel. magassarkút sosem hordtam, de amúgy nem zavar ez a különbség, és szerintem őt sem :)

20L

2015. máj. 20. 07:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Én magasabb is vagyok nála fél fejjel, de nem gáz, alapból rühellem a magas sarkút :D
2015. máj. 20. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!