Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti, hogy élitek meg a "magasság különbséget"?
Én úgy érzem, ez inkább a férfiaknak szokott "probléma" lenni. Mondjuk én kb. 160 cm magas vagyok, magas srácok soha rám sem néztek:( Kár, hogy nekik ez (is ennyire) számított.
2015. máj. 19. 19:52
Engem is zavarna, ha magasabb lennék a barátomnál, de szerintem ne aggódj és ne legyen emiatt kisebbségi érzésed, ha a barátnődet annyira zavarná, nem hordana magassarkút. Mérlegelt és úgy döntött, a magassarkú neki jobban megéri. Ő tud változtatni a dolgon, te nem.
Közöttünk 14 cm különbség van a barátom javára és mondjuk nekem ez a tökéletes, imádom, hogy hozzá tudok bújni, meg felnézni rá :)
de semmi okod nincs rosszul érezni magad.
2015. máj. 19. 19:53
3/14 anonim válasza:
Az én barátom kb 5-6 centivel magasabb mint én. Engem kicsit zavar, mert ugye necces a magassarkú. De azt mondja, őt nem zavarja ha magasabb vagyok 1-2 centivel nála :)
2015. máj. 19. 19:56
Ha magasabb vagy nála akkor semmi probléma de igazán azt szeretik ha feltudnak nézni egy srácra, legalábbis nagyon ezt tapasztaltam
2015. máj. 19. 19:57
Melyikőtöket zavarja, ha magassarkúban 2-3 centivel nagyobb lenne nálad?
Ha őt, akkor sajnos semmit nem tudsz tenni.
Ha téged, akkor nyugtasd meg, hogy szerinted gyönyörű, hogy marha jó, hogy olyan cipőt hord, amiben ennyire formás a lába, légy magabiztos férfi, nem azon múlik, hogy melletted marad e a csaj, hogy 3-4 centivel magasabb nálad.
2015. máj. 19. 20:00
Én simán felvettem volt barátom mellett a magassarkút, amiben kicsit magasabb voltam, mint ő, egyikünknek sem volt ez probléma.
2015. máj. 19. 20:01
ez szimplán magadban kell eldőljön anyámék várjál hogy ja igen 31 éve vannak együtt és amuter magasbb sokkkal fatertol egy 5 centivel és nézt csak 31 éve együtt vannak a fatertsose cseszegette senki érte őt meg nem zavarja.160 cm ey kislányak meg ütenem én 185 vagy oks csakaz alacsony lányok jöttek be nekem világ életemben a feleségem is 8 éve vagyunk együtt én 185 vagy 100 de inkább felettelennék már mind1 oylan 185 cm vagyok és 110 kg és nem a kövér állat és mindíg azt szerettem és imádom mai napig is ha az asszony szórakozik alkpom a nrágját att felkaom a nakamba rögtön vagy a kár jóformán a tenyeremen tudnám tényleg hordozni.Engem, konkrétan idegesítene ha negyobb lenen a lány de ső én meg sem nézem a nagydarab csajokat nekem az alacsony vékony a nyerő.De mondom ez elvi kérdés nagy százaléka a nőknek pont mint az előttem szólók azt szerteik ha biztosában vannak namost egy vele egy kaliberű férfi mellett ezt nem fogja érezni ezt a biztonságot.De a te páod valószínűleg nem ilyen mert ahogy olvasom elég kedves dolog tőle hogy miattad nem veszi fel a sarokcipőt.Lásd ugya ördögnőra sebestyénbalézsXD hülye példa de szerintem köztudott.Ne aggód a te asszonyod már ezzel nem törődik de,ha akarsz neki néha örömöt szerezni akkor,1szer 1 szer viseld el hogy magassarkúba van.Vagy igazából nem tudom meikteknek nagyobb szívfájdalma ez.
2015. máj. 19. 20:12
2015. máj. 19. 20:14
Minden lányt zavar az ilyesmi. Hamarosan ott fog hagyni emiatt, persze kitalál majd valami ürügyet, nehogy ezt be kelljen vallania.
2015. máj. 19. 20:20
"amit viszont mellettem nem tehet meg."
Miért ne tehetné meg??? Az én csajom is 175 magas és magassarkúban már magasabb is nálam 1-2 centivel. Tök jól áll neki. A magassarkú is meg a magasság is. Ne legyetek már hülyék! Hülye vagy ha nem biztatod hogy hordjon!
2015. máj. 19. 21:16
Kapcsolódó kérdések: