Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már volt szex, hülyeség azt mondani, hogy ne legyen?
Megismertem egy srácot és nagyon gyorsan szex lett belőle (konkrétan 3. randin). Én még szűz voltam, de ő nagyon erőltette én meg belementem, mert szerelmes vagyok. Nem hagyott ott utána, szóval nem csak a szexre kellettem neki, azóta is együtt vagyunk, de nekem ez túl gyors volt és még mindig görcsös vagyok ilyen téren. Kicsit sokk volt.
Most már szerintetek hülyeség lenne azt mondani, hogy várjunk még kicsit ezekkel a dolgokkal? Logikátlan? :(
4.: nem önző, egyszerűen nagyon kívánta már a szexet. 3 éve nem volt senkivel. Meg tudom érteni, a férfiak így működnek. Ettől függetlenül nem azt mondom, hogy jó, hogy így csinálta, mert igenis visszafoghatta volna magát. Most már nem számít. Nem hagyott ott, továbbra is szeret és velem van, lényegtelen arról beszélni, hogy mit kellett volna és mit nem kellett volna.
Ez van, nem volt tapasztalatom, buta voltam, szerelmes voltam, belementem.
így ahogy itt leírtad. hogy szeretnél még kicsit várni, más programokat kitalálni, jobban megismerni stb
kicsit megbántad az együttlétet, hogy olyan hamar engedted. persze jó volt stb, de még várni akarnál vele pár hetet/hónapot, reméled megérti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!