Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal már több mint másfél hónapja együtt vagyunk és még csak a csókig jutottunk el és az sem volt nyelves. Én csinálok vmit rosszul?
Pl ne görcsölj és akkor nem ronthatod el dolgokat.
És dugd át a nyelved a szájába :)
Szerintem másfél hónap egyáltalán nem olyan sok idő,hogy azt kelljen érezned,valamit rosszul csinálsz, és félned attól,hogy valamiről lemaradsz. Valószínüleg azért nem tudsz feloldóni, mert még túl friss a kapcsolatotok... Ez hamar el fog múlni,nyugi.Főleg,ha szerelmes is vagy :)Én az első csókot és főleg szeretkezést semmiképpen nem ajánlom piásan! Lehet hogy régimódi felfogás,hogy sztem először csókolózni is olyannal kell,aki tényleg fontos számodra,de én így gondolom. Én most 19 vagyok, 2 éve csókolóztam először és minden pillanatot mp-ről mp-re vissza tudok idézni, minden szót,mozdulatot,mindent! Asszem ez nem menne, ha iszogattam volna előtte :) Szóval azt javaslom,várj,amíg pia nélkül el tudod engedni magad és fel tudsz oldódni eléggé...Hidd el,így sokkal nagyobb élmény lesz!
Sok sikert :)
Ha másfél hónap után nem csókolt meg,ott tényleg baj van...DE VELE!
Ha 15 évesen kicsinek tartana,akkor nem járna veled...ezt irták az előttem szólók,hát erről ennyit.
De szerintem ne görcsölj rajta,hanem kérdezd meg erről,hogy mégis mivan,vagy smárold le úgy,hogy utána meg se merjen mukkani.Az is lehet,hogy rosszul csókol...mivel azt nem tudhatja,hogy te hogyan csókolsz,tuti ő rontja el.Ne görcsölj,állj a sarkadra.
SOk szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!