Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra a volt barátom kell, mit tegyek hogy visszakapjam?
Több évig voltunk együtt, de szakított velem mert még fiatal volt, élni akart. Szeretett de már nem szerelemmel,én hagytam hadd menjen.
Most három év múlva újra felvette velem a kapcsolatot, bár valahogy végig el se engedett, sms-ek, levelezések...Most újból találkozgattunk, remekül elbeszélgettünk, és valahogy azt éreztem még lehet újrakezdené de nem meri bevallani. Sose volt az a letámadom a nőket tipus, sokat csalódott már.
Én nem akarom letámadni egyrészt mert nem akarom hogy ha mégse felsüljek vagy elveszítsem, megutáljon emiatt.
De úgy érzem nem bírom tovább a szinjátékot hogy milyen jó haverok vagyunk, mennyire kihevertem, igenis szeretem és ő kell megint!
Segítsetek, mit tegyek?
Hogy vetessem észre hogy kell nekem?
Megirjam neki vagy személyesen?
A beszélgetéseink során magánügyekről szó se volt csak annyi hogy most mindketten egyedül vagyunk, neki nem jó így de ez van, meg sokszor utalt arra amikor elmentem hozzá hogy nála semmi nem változott,minden a régi.
SOS!!! 26L
Hát, igazad van, bölcs vagy! Szakításunk után éfl évvel összejött velem egy szexre, én naivan azt hittem újra kezdjük de közölte hogy csak hiányzott a szex, és csak ennyi volt. Lehet most is ez van.
Köszi azért,megfogadom a tanácsod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!