Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra a volt barátom kell, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra a volt barátom kell, mit tegyek hogy visszakapjam?

Figyelt kérdés

Több évig voltunk együtt, de szakított velem mert még fiatal volt, élni akart. Szeretett de már nem szerelemmel,én hagytam hadd menjen.

Most három év múlva újra felvette velem a kapcsolatot, bár valahogy végig el se engedett, sms-ek, levelezések...Most újból találkozgattunk, remekül elbeszélgettünk, és valahogy azt éreztem még lehet újrakezdené de nem meri bevallani. Sose volt az a letámadom a nőket tipus, sokat csalódott már.

Én nem akarom letámadni egyrészt mert nem akarom hogy ha mégse felsüljek vagy elveszítsem, megutáljon emiatt.

De úgy érzem nem bírom tovább a szinjátékot hogy milyen jó haverok vagyunk, mennyire kihevertem, igenis szeretem és ő kell megint!

Segítsetek, mit tegyek?

Hogy vetessem észre hogy kell nekem?

Megirjam neki vagy személyesen?

A beszélgetéseink során magánügyekről szó se volt csak annyi hogy most mindketten egyedül vagyunk, neki nem jó így de ez van, meg sokszor utalt arra amikor elmentem hozzá hogy nála semmi nem változott,minden a régi.

SOS!!! 26L

2010. febr. 25. 01:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet csak s.zexhiánya van,és azért utalgat rá,hogy egyedül van.Ne dőlj be neki,szerintem kérdezd meg,hogy ő hogy van a ti kapcsolatotokkal.Lesz rá válasza tuti,hogy már lezárta e,vagy szeretné újrakezdeni,de vigyázz,nehogy felsülj megint.Lehet,hogy csak nincs más,ezért akar most valakit maga mellé,és lehet tudja,h még mindig szereted.Először az ő érzéseiről kérdezd,hogy vannak e még.De ha valahogy furcsa a válasza,akkor gondold át a dolgot.
2010. febr. 25. 01:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát, igazad van, bölcs vagy! Szakításunk után éfl évvel összejött velem egy szexre, én naivan azt hittem újra kezdjük de közölte hogy csak hiányzott a szex, és csak ennyi volt. Lehet most is ez van.

Köszi azért,megfogadom a tanácsod!

2010. febr. 25. 01:12
 3/3 anonim válasza:
hat ismeros a hejzet. mindenkeppen szemelyesen kellene megbeszelni ezt, meg kellene tudd h o ereze valamit irantad kerdezz ra ha maskepp nem megy. az sem a legjobb h felsz elvesziteni mint baratot mert ha te igy viszonyulsz hozza ez csak neked lessz rosszabb nem varhatsz ra h ujra beled szeressen ha semmit nem erez. (tapasztalatbol mondom)
2010. febr. 25. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!