Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki egyszerűen fél másokkal kapcsolatot kialakítani, mások közeledését is elutasítja?
25/F vagyok és nem sikerül ezen túllépnem. Mindig is ilyen voltam, sőt, régen mégcsak nem is reagáltam ha vki próbált közeledni, de főleg a lányok elől menekültem.
Még neten is. Később javult ugyan a helyzet, de haverságnál sose tudtam tovább jutni senkivel, pedig itt is írt egy csomó lány akik nagyon kedvesek voltak és volt aki nagyon szép is, mégse tudtam erőt venni magamon :/
Egyébként az eletben egy átlag kívülálló semmit nem vesz észre ebből, jól nézek ki, kedves vagyok, elegánsan öltözök, sokat dolgozok, jól állok anyagilag, csak éppen nincs senkim. Még haverok is kevesen..
Egyformak vagyunk, de szerintem en igy is fogom leelni az eletmet
Valagy nem tudok megbizni senkiben...
1, ne félj tőlük (gondolj arra ebbe nem lehet belehalni :DD)
2,nevettesd meg a lányt
3, ne légy nagyképű
4,beszélgess velük
5,ha így folytatod pár hónapon belül össze jön!
én is így csináltam és sok lánynak bejövök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!