Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok ilyeneket írna egy lánynak? Szerintetek van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Szóval, tudom nem szép dolog, de bele szoktam nézni néha a barátom telefonjába, facebookjába, hogy lássam kikkel és mit szokott beszélgetni. Elég sok lány ismerőse van, jóban is van velük, és találtam már olyat párszor, hogy írta nekik, hogy puszi, meg szivecske, de konkrét megcsalásra utaló üzenet nem volt (hozzátenném, hogy ezeknek a lányoknak is van kapcsolatuk). Viszont most találtam egy olyan beszélgetést, ahol a barátom kezdett el üzenni a csajnak és ilyen ismerkedés szerűen, hogy mivel foglalkozol, milyen lány vagy, mit csinálsz szabadidődben, ilyesmiket és volt benne kis flört is bár konkrét dolgok nem.

Ezen nagyon megdöbbentem, mert úgy érzem, szeret a párom, a szabadideje nagy részét is velem tölti, szereti a családomat is, stb. Nem értem minek irogat ilyeneket más lánynak. Mondjuk kb 1 hete nem válaszolt neki a csaj. Szerintetek előbb utóbb meg fog csalni, vagy csak ego növelés céljából irogat másnak? Mit kellene tennem? Adjatok valami tanácsot. :/ 22/L

2015. máj. 17. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól leoltottátok a kérdezőt.Nem szép a másik személyes dolgaiban kutakodni,na de az se szép,amit a pasi csinál! Azért annyira ne védjük már "szegényt".hogy megcsalna-e,ezt csak ő tudja,de nem vezet jóra sosem az ilyen ismerkedés szerintem.Legalábbis ha én kapcsolatban vagyok,nem akarok semmiféle csajt megismerni.
2015. máj. 17. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
#7 Epp ez az en komolyra tervezek egy olyan emberrel akire lehet szamitani. Ha megcsal nem lehet benne bizni nem lehet ra szamitani es nem is szeret igazan. A vilagon mindennel jobban szeretem a parom de ha megcsalna azt soha nem tudnam megemeszteni. Szerencsere nem olyan vagyok akit erdemes megcsalni ;)
2015. máj. 17. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!