Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ti mit reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti mit reagálnátok erre? Csalódnátok a párotokban? Jártam egy fiúval 3 hónapot, megpróbáltunk lefeküdni, de nagyon fajt és abba hagytuk, másnap ismét, de úgyszint fájt és félbemaradt.

Figyelt kérdés
Több eset nem volt, mivel szakítottunk is. Most van 1 barátom,3 hónapja járunk, de 2 hónapja kulfoldon van munkán. Azthiszi még szűz vagyok, mert mielőtt járni kezdtünk rákérdezett és persze azt mondtam h igen, mivel csak 2 ember tudja, hogy nem vagyok már. Nem tudom hogy valljam be neki? Félek nagyot fog csalódni és elhagy. Ő 21 én 17 éves. Ő tényleg szeret és én is őt, de félek, hogy ezzel elrontom.

2015. máj. 15. 22:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Máskor ne hazudjál. De ha elmondod neki akkor nem fog veled szakítani, emiatt ne aggódj! :)

Az meg, hogy fájt az teljesen normálias (ha akkor vesztetted el a szűzességedet) még 1-2 alkalom és nem fog fájni

2015. máj. 16. 09:36
 12/15 A kérdező kommentje:
köszi a válszolkat :)
2015. máj. 16. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Óóóó, igen, milyen király, hogy szétszedték a kategóriát tini és felnőtt kérdésekre. Most végre megtudhattam, hogy ez egy tipikus felnőtt kapcsolati kérdés! Ma is tanultam valamit :)
2015. máj. 16. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Miért kammeroltál a szüzességről? Nem értem. :/
2015. máj. 16. 13:33
 15/15 anonim válasza:
0%
Ha már ezt állítottad akkor tarts ki az igazad mellett. Ha hazajön a barátod külföldről és pont ott tartotok akkor valami piros folyadékkal, mondjuk ketchup (de ne csípős) kend be a vaginádat lehetőleg úgy hogy bele is jusson egy kicsit megtörölgeted, nem hagyod neki hogy kinyaljon, (az lebuktatna) jah és sötétben csináljátok xD
2015. jún. 21. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!