Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol? (többi lent)

Figyelt kérdés

Páromnak(férfi) elég sok nő ismerőse van. És szivesen szóba elegyedik az eladó, pénztáros személyzettel is. Na, ezek közül ismerősnek jelölt most egy pénztárost, akit 4-5 éve ismer. Továbbá napi szinten chat-elnek is.

Ez nekem rosszul esett. Mert pl. vasárnap délután is, mikor együtt lehetünk, akkor is....

szóvá tettem neki, hogy rosszul esik.

Erre "visszatámadt" hogy neki is rosszul esett, hogy egy évvel ezelőtt az ex, a gyerek apja mindig akkor hívott mikor nála voltam épp.... mert én mikor láttam Őt az exével beszélni? csak annyit tudtam mondani, hogy minket a gyerek összeköt (sajnos)

Lehet én is érzékenyebben reagáltam le az ismerősnek jelölést.... de zavar, hogy mindenütt a csajokkal "flörtöl" :(

2015. máj. 15. 07:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Bizalom.

Ez az egyik alapja egy párkapcsolatnak.

Bízol benne?

Ettől függetlenül még eshet rosszul, és mondhatnám, hogy neked "hivatalból " kell kapcsolatban maradni az exeddel a gyerek miatt.Az mondjuk nem hangzik jól,ha veled tölti a vasárnap délutánt és mással chatel...

Kellemetlen szitu,de beszéljétek meg,nincs más.

2015. máj. 15. 07:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jogosan zavar Téged. Én is nőkkel tartok barátságot, de teljesen világosan kommunikálom, hogy ha párom van, akkor ő a párom, és nem töltöm az időmet másokkal. az nem barátság, hogy barátnő mellett napi szinten csetelek valakivel. Az azért már több. Szerintem jogosan tetted szóvá, a párod reakciója pedig szánalmasan gyenge... 41/F
2015. máj. 15. 07:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! mindenképp lesz még beszélgetésünk erről. Illetve arról, hogy ha én képes vagyok elmondani mi zavar, akkor Ő is tegye meg, és ne csak utólag vágja a fejemhez, hogy ha így haladok gyorsan betelik a pohár :(
2015. máj. 15. 07:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Bizalom? végül is megvan.... bízom benne. Egyenlőre. De azért könnyen el is lehet veszíteni ezt..... szerintem.
2015. máj. 15. 07:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt a fejedhez vágta,ha így haladsz betelik a pohár? Hm.Téged az exeddel a gyerek összeköt, kell beszélnetek, ez egyértelmű. Bizalom? Igen,az változó. Legyél észnél és figyelj!

Az ilyen pohár betelik beszólást meg kezeld a helyén,mert nincs igaza.

Kommunikáció, más nincs,ha nem megy akkor úgy is mindegy...

2015. máj. 15. 07:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt a fejedhez vágta,ha így haladsz betelik a pohár? Hm.Téged az exeddel a gyerek összeköt, kell beszélnetek, ez egyértelmű. Bizalom? Igen,az változó. Legyél észnél és figyelj!

Az ilyen pohár betelik beszólást meg kezeld a helyén,mert nincs igaza.

Kommunikáció, más nincs,ha nem megy akkor úgy is mindegy...

1-es voltam.

2015. máj. 15. 07:39
 7/9 omba ***** válasza:

Én azt látom bajnak, hogy te elmondod, hogy nem esik jól valami.. ő meg "visszatámad" valami két évvel ezelőtti dologgal.

Amúgy meg téged inkább joggal zavarhat, hogy vasárnap délután se veled foglalkozik, mint őt az, hogy a gyereked apjával- aki azért nem pusztán egy ex.

2015. máj. 15. 08:00
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

" az nem barátság, hogy barátnő mellett napi szinten csetelek valakivel. Az azért már több."

Konkrétan miért? Ha éjjel kettőkor rámrúgja az ajtót az egyik barátom, hogy most azonnal beszélnünk kell, akkor részemről totálisan belefér, többek között ez a különbség az ismerős és a barát között szvsz.

2015. máj. 15. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Számomra ez a napi szintű chatelés túlmutat a barátságon.Nekem sem esne jól.Én úgy látom,szeret a párod kikacsintgatni,és emellett rád tolja a felelősséget a saját tetteiért,hibáiért.Nem korrekt a viselkedése.
2015. máj. 15. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!