Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel hova mehetnék?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve együtt vagyok a párommal, és nagyjából rendben volt minden eddig szexuális szempontból, de mostanság egyre nehezebben sikerül elmennem szex közben. Jó, és akarom is, de mikor odakerülök, hogy akkor vége, egyszerűen leállok. Megbeszéltük, hogy ezzel kezdek valamit, de nem igazán tudom hova mehetnék. Urulógus, szexuálpszichológus? Az utóbbi pároknak van, nem?
2015. máj. 14. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Dehogyis, egyedül is mehetsz szexuálpszichológushoz. Szerintem érdemes mindkettőt kipróbálni, bár úgy vélem, ez utóbbi többet tud veled kezdeni.
2015. máj. 14. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszeruen jarj el futni 1-2 orat heti 3-4-szer. Az kiegyensulyoz lelkileg. Levezeti a stresszt. Felporgeti a verkeringesed es meg jobb alakot is csinal! Hatarozottabb, dogosebb leszel. Szoval szerintem hamarosan elvezni fogod a szexet tole ujra. A cipot meg megveheted 1-2 kezeles ara helyett. N
2015. máj. 15. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!