Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be?
Figyelt kérdés
megcsaltam a barátnőmet az exemmel. nem élvezetbol hanem sajnálatbol tettem. egy részét bevallottam, azt hogy ténylegesen le is feküdtünk elhallgattam. akkor azt hittem soha többé nem akar latni, megbocsatani.. ezert hagytam az exemnek. vegül a barátnőm megbocsátott. mar eltelt azóta 8 hónap, napok óta nem tudok megnyugodni. szeretném neki elmondani, gyötör a bűntudat. félek mint ahogy akkor is hogy ha tudja a teljes igazsagot akkor elhagy. nem tudom tovább titkolni. nagyon szeretem. sajnálom amit tettem. nem akarom elveszíteni és nem is tennèk tobbé ilyet.2015. máj. 13. 08:05
2/7 anonim válasza:
megmondod, hogy egy fontos dolgot szeretnél elmondani neki...leülteted mellé ülsz és elkezded: "Maunika szeretném ha tudnád, hogy nem mondtam el mindent a múltkoriról...lefeküdtem a Bélával nem csak csók volt...megsajnáltam, hogy a jelenlegi partnere nem szereti......."
csak te vedd sokkal komolyabban...ja és készülj fel arra is, hogy elhagy...meg is érdemelnéd...szóval ne őt hibáztasd utólag...
3/7 anonim válasza:
Ennyi idő után inkább már ne mondd el,mert könnyen szakítás lehet a vége.Inkább zárd le magadban a dolgot,és ne pörögj a témán,mert tök felesleges,ami megtörtént,megtörtént.Hibáztál,ennyi,ne rakd át ezt a terhet más vállára.
4/7 anonim válasza:
mit csináltál, ami miatt azt hitted, hogy már nem vagytok együtt?
azt írtad, hogy összejöttél az exeddel, mert azt hitted, hogy nem bocsát meg, hogy összejöttél az exeddel. mi volt mikor?
5/7 A kérdező kommentje:
megcsaltam az exel elmondtam neki, akkor volt az hogy semmi remenyt nem lattam igy masnap megtortent a lefekves resze.
2015. máj. 13. 08:39
6/7 anonim válasza:
Ha szereted a barátnődet és ez nem fog előfordulni újra, akkor ne mondd el neki. Ha bevallod, azzal csak neked lesz jobb, megszabadulsz a bűntudattól, ő viszont nyomorultul fogja érezni magát. Szenvedj inkább te, ha tudod zárd le magadban, csinálj amit akarsz, hogy elfeledd a dolgot, de ne mondd el neki.
7/7 A kérdező kommentje:
megmondtam neki az igazat. vallalom a kovetkezmenyeket
2015. máj. 13. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!