Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez adhat gyanúra okot? Vagy én reagálom túl?
A párom a minap a kezembe nyomta a telefonját, mert hívni akart valakit, de utána kiment a szobából. Gondoltam akkor belenézek a telójába, felkérés keringőre... hátt volt egy ismeretlen szám, akitől sms-t kapott és kitörölte (mert a hívásnapló néztem, ezek után ugye az üzenet nem látható az sms-ek között. Nem gondoltam semmi rosszra csak akkor is fura h minek törli ki... na mind1. Tegnap felhívtam ezt a számot és megdöbbésemre egy női hang válaszolt és a munkatársa volt...!!! Elkezdem féltékenykedni,mert nálunk mindenki mindenkivel összejön, hiába van családjuk, mindig ezt meséli... :S:( Mostanában lejelszavazza a telefonját is és nem úgy bánik velem mint régen.
Azóta nyomja az sms-ekben h nem akar elveszíteni... Kicsit fura nem?
Szerintetek ez adhat okot a gyanúra? Nálatok is volt már ilyen?Ti mit tettetek?
óvatosan csak, te is hogy fogalmazol: " mert nálunk mindenki mindenkivel összejön, hiába van családjuk" - szóval te is?
Az,hogy a kezedbe nyomja a telefonját, nem vall valami titkos kavarásra, az se feltétlenül, hogy lejelszavazza, a viselkedésének változása mögött viszont sok minden lehet, akár bűntudat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!