Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen meglepetésnek örülnek a lányok (16)? Már egy ideje ismerkedem egy lánnyal és szeretnék valami meglepetéssel kedveskedni neki.
Figyelt kérdés
2015. máj. 11. 15:30
2/4 anonim válasza:
Kolbászos pizza, extra kolbásszal.
3/4 anonim válasza:
Valami aprócska dolog, aminek az értéke nem pénzbeli :) valami kicsi emlék..ez sok minden lehet. Akár valami kis közös vicchez kapcsolódó akármi, vagy egy kis karkötő (bizsu) amiről mindig eszébe juthatsz, vagy a te dolgaid közül akármi apróság, ami te vagy, de akár egy csoki is megteszi csak úgy ok nélkül.. Számomra sokkal szimpatikusabb az olyan, aki pici valamivel lep meg, mint olyan aki több ezerért vesz nekem valamit. Én már egy csokor rózsától is kivagyok, nekem ez nagyon nem jött be soha..az ilyeneket nem annyira tudtam soha értékelni, zavarbaejtő..
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sokat segítettél:)
2015. máj. 11. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!