Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek, ha a párotok megbeszélné veletek az eljegyzést, vagy egy meglepetésnek örülnétek jobban?
Én a meglepetésnek örülnék jobban. Persze jó esetben akkor amikor már régóta együtt lennénk és számítanék rá, reménykednék benne.
L20
megbeszélés. Életem meghatározó döntése ne egy ajándék legyen. Két fél közös akarata és megegyezése.
Tudom, hogy nem valami romantikus, de komoly és az élet dolgaiban nem szeretem a mellébeszélést és a kavarást.
Úgy lenne jó, ha már előtte beszélgetnénk róla, tervezgetnénk a közös jövőt, aztán egyszer csak meglepne és megkérné a kezem. :)
Persze utána szeretnék hivatalos eljegyzést is.
Az eljegyzés az általában egy ünnep, általában családi körben. Nem feltétlen meglepi bulit kell belőle csinálni :-D
Főleg ha benne van a visszautasítás lehetősége, mert onnantól gáz is lehet ... :-P
1. beszéljünk róla, meg a jövőről, nehogy ott koppanjon esetleg, vagy kellemetlenségek legyenek
2. maga az esemény viszont legyen meglepi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!