Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már megint kezdi, kezd telilen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már megint kezdi, kezd telilenni a hócipőm. Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Távkapcsolat és 2-3 hónaponként tudunk találkozni. És már január óta az megy, hogy játszik, msn-re nem jön fel, sms-t nem ír, és egy ilyen külföldi közösségi oldalon látom hogy online, de msn-re nem jön fel. Felhoztam neki pár nappal ezelőtt ő mondta h nagyonszeret engem és hogy nincsen semmi baja.. De akkor miért nem jön fel? És miért mindig nekem kell neki írni hogy feljöjjön? És már megint kezdi.. 2 napja lassan hogy nem beszéltünk.. és szerintem a kapcsolat egyik alapja a kommunikáció... És ez nálunk kezd elfakulni.. Mit tegyek? Megint hozzam fel neki? :S Mert egy ideig én is tűrök, de már kezdek ,,kifakadni". Bár lehet én csesztem el mert régen mindig írtam neki sms-t meg minden és lehet hogy rászokott hogy mindig én lépek. Bár igaz akkor ő is írt. Szerintetek?

15/L, ő 15/F

2010. febr. 23. 21:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

erre én is gondoltam, hogy nem jelentkezek én sem és akkor majdcsak észbekap...

hát.. régen nem így volt.. régen mindig keresett és rengeteget beszélgettünk :( de most.. hogy jött a CS(counter strike) meg ilyen játékok, én ellettem rakva a süllyesztőbe.

2010. febr. 23. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
CS már évek óta hódit...
2010. febr. 23. 21:28
 13/16 A kérdező kommentje:
és igen elég sok az a 2-3 hónap... de szülei szerint elvonnám a figyelmét a tanulásról... lehet az én szüleim is eztmondanák hogy ő elvonja a tanulástól a figyelmem de lehet hogy megtudnám győzni a szüleimet erről..
2010. febr. 23. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez a 2-3 hónap télleg sok szerintem is. HA meg játék őrült próbáld meg valahogy feleveleníteni a kapcsolatotokat. Mondjuk győzétek meg a szülőket, hogy aludj ott náluk/nálatok ő és akkor 1 kicsit dobd fel benne a pasit :) De most pedig játsz vele te is...tűnj el...amikor meg beszélgettek rejtélyesen eltánsz időkre...tuti észbekap :D
2010. febr. 23. 21:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatoknak, főleg ilyen fiatalon nincs értelme... Szerintem nincs értelme vele maradnod. Persze elhiszem, hogy nehéz.. Nekem is nehéz volt anno. (annak ellenére hogy pasi vagyok...) De azóta boldog párkapcsolatban élek, 2,6 hónapja. :) 16/F
2010. febr. 23. 22:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Hm.. igyekszem őket meggyőznii. :) Jah elfelejtettem írni.. amikor találkozunk akkor több időre, szóval nem 1 nap.. hanem 5-6-7-8 attól függ. már aludtam vele, a szex még nem történt meg, de petting volt már. kipróbálom~

- - - -

gratulálok :) én is már megszívtam a távkapcsolatban.. mármint az exem is távkapcsolat volt és eléggé megszívtam.. de a mostani barátom annyira szeretem (L) :(

meglátom mit fogok tenni.

köszönöm a válaszokat nagyon!

2010. febr. 23. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!