Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megint kezdi, kezd telilenni a hócipőm. Szerintetek mi lenne a helyes?
A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Távkapcsolat és 2-3 hónaponként tudunk találkozni. És már január óta az megy, hogy játszik, msn-re nem jön fel, sms-t nem ír, és egy ilyen külföldi közösségi oldalon látom hogy online, de msn-re nem jön fel. Felhoztam neki pár nappal ezelőtt ő mondta h nagyonszeret engem és hogy nincsen semmi baja.. De akkor miért nem jön fel? És miért mindig nekem kell neki írni hogy feljöjjön? És már megint kezdi.. 2 napja lassan hogy nem beszéltünk.. és szerintem a kapcsolat egyik alapja a kommunikáció... És ez nálunk kezd elfakulni.. Mit tegyek? Megint hozzam fel neki? :S Mert egy ideig én is tűrök, de már kezdek ,,kifakadni". Bár lehet én csesztem el mert régen mindig írtam neki sms-t meg minden és lehet hogy rászokott hogy mindig én lépek. Bár igaz akkor ő is írt. Szerintetek?
15/L, ő 15/F
erre én is gondoltam, hogy nem jelentkezek én sem és akkor majdcsak észbekap...
hát.. régen nem így volt.. régen mindig keresett és rengeteget beszélgettünk :( de most.. hogy jött a CS(counter strike) meg ilyen játékok, én ellettem rakva a süllyesztőbe.
Hm.. igyekszem őket meggyőznii. :) Jah elfelejtettem írni.. amikor találkozunk akkor több időre, szóval nem 1 nap.. hanem 5-6-7-8 attól függ. már aludtam vele, a szex még nem történt meg, de petting volt már. kipróbálom~
- - - -
gratulálok :) én is már megszívtam a távkapcsolatban.. mármint az exem is távkapcsolat volt és eléggé megszívtam.. de a mostani barátom annyira szeretem (L) :(
meglátom mit fogok tenni.
köszönöm a válaszokat nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!