Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már megint kezdi, kezd telilen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már megint kezdi, kezd telilenni a hócipőm. Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés

A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt. Távkapcsolat és 2-3 hónaponként tudunk találkozni. És már január óta az megy, hogy játszik, msn-re nem jön fel, sms-t nem ír, és egy ilyen külföldi közösségi oldalon látom hogy online, de msn-re nem jön fel. Felhoztam neki pár nappal ezelőtt ő mondta h nagyonszeret engem és hogy nincsen semmi baja.. De akkor miért nem jön fel? És miért mindig nekem kell neki írni hogy feljöjjön? És már megint kezdi.. 2 napja lassan hogy nem beszéltünk.. és szerintem a kapcsolat egyik alapja a kommunikáció... És ez nálunk kezd elfakulni.. Mit tegyek? Megint hozzam fel neki? :S Mert egy ideig én is tűrök, de már kezdek ,,kifakadni". Bár lehet én csesztem el mert régen mindig írtam neki sms-t meg minden és lehet hogy rászokott hogy mindig én lépek. Bár igaz akkor ő is írt. Szerintetek?

15/L, ő 15/F

2010. febr. 23. 21:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

15 évesen nincs értelme távkapcsolatnak, ilyen ritka találkozásokkal, ráadásul úgy, hogy csak az egyik fél tesz érte.

HAGYD OTT!!!

Ł20

2010. febr. 23. 21:21
 2/16 anonim ***** válasza:
kihaltak az érzései, már nem szeret..ez csak egy lehetséges ok.. ettől függetlenül lehet minden oké.. csakegy gondolat volt.
 3/16 anonim ***** válasza:
semmi de SEMMI értelme úgy fenntartani hogy 2-3 hónaponta taliztok, miért nem tudnátok hetene? én is ebbnen vagyok és 120 km-re utazgatunk.
 4/16 anonim ***** válasza:
Mondd neki még1x.Nem akarlak elszomorítani de nem jó jel hogy ilyeneket csinál
 5/16 anonim ***** válasza:
nekem nagyon ugy tunik,h inkabb kerul teged.En is szoktam igy csinalni mikor nincs kedvem beszelgetni valakivel...Igaz nekem mar van ferjem de,de nekem is volt hasonlo pasim.
2010. febr. 23. 21:22
 6/16 anonim ***** válasza:
feküdj le egy sráccal és ezt mond el neki, ha megkérdi miért mondd azt, hogy nem figyelt rád eléggé...
2010. febr. 23. 21:23
 7/16 A kérdező kommentje:

igen tudom elég nehéz sajnos...

én kibírom.. de nemtudom hogy ő kibírja-e..

azért mert a szülei nem engednék meg mert elvonom a tanulástól a figyelmét, meg szerintem az én szüleim is erre alapoznának, bár lehet megtudnám őket győzni hogy találkozhassunk hetente

2010. febr. 23. 21:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Dobd ki!
2010. febr. 23. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:
szerintem ne jelentkezz egy ideig. Tudom, hogy nehéz lesz, ha tényleg szereted, de muszáj észbe kapnia, és majd ő fog keresni, hogy mi van veled, miért nem keresed. De nem sok egy kicsit a 2-3 hónap?? Nem hiszem, hogy éppen segítene ez a kapcsolatotokon, ráadásul, ha ő sem nagyon keres téged. Megéri ez a fáradtságot????:S
2010. febr. 23. 21:25
 10/16 A kérdező kommentje:

hm.. sajnos gondoltam hogy ilyen válaszokat kapok... :(

szinte mindenki ezt mondja hogy legyen vége... :'(

2010. febr. 23. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!