Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan törődjek bele hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törődjek bele hogy már soha nem lesz senkim? L/23

Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval, aki nem foglalkozott velem eleget, nem keresett fel mindennap, amikor hívtam nem vette fel a telefont. Így szakítottam vele. De lehet hogy rosszul tettem mert azóta már 1 éve nincs senkim. Ráadásul még szűz vagyok, lehet le kellett volna vele feküdnöm.
2015. máj. 10. 12:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha beletörődsz, akkor tényleg soha nem lesz senkid. Itt csak kiírsz egy kérdést, már ma este randizhatsz valakivel, aki szimpatikus. Rajtad áll, csak ehhez abba kellene hagyni a depizést.
2015. máj. 10. 12:44
 12/17 RRR ***** válasza:
8%

hát ne törődj bele

tégy ellen

ne

várd a sült galambot,hogy a szádba repüljön

izé a fehér lovas királyfit

2015. máj. 10. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Noss, lány vagy.

És ha nem vagy egy rusnyaság akkor bármikor találhatsz valakit ha akarsz és ha nem vagy lusta.

2015. máj. 10. 12:48
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
23 éves szűz? Mekkora szerencsétlenség lehetsz. Amúgy mit hittél, a srác majd rimánkodik neked hónapokig, mert te annyira értékes vagy a drágalátos szüzességed miatt? Akkor nem lesz senkid, ha nem teszel érte semmit. De rinyálj csak, ahogy a többi ide irogató vesztes.
2015. máj. 10. 13:12
 15/17 anonim ***** válasza:

mit jelent az h nem foglalkozott veled eleget?

mikor nem vette fel a telefont? félóránként ellenőrizted?

nem rajongott körbe mint egy királykisasszonyt?

mert ha csak megdugni akart ne bánd, de ha te elvárásaid voltak túlzók akkor tanulj belőle és gondolkozz el

2015. máj. 10. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Nő vagy, bármikor találsz olyat aki lefektet. ( még akkor is ha kövér vagy )

Felrakod magad egy szexpartner keresőre, és annyi levelet fogsz kapni, hogy évekíg válogathatsz majd a jobbnál jobb hapsik között.

Csak az átlag férfiaknak reménytelen az ilyen oldal.

25f

2015. máj. 10. 13:24
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os
2015. máj. 10. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!