Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törődjek bele hogy már soha nem lesz senkim? L/23
Figyelt kérdés
Jártam egy fiúval, aki nem foglalkozott velem eleget, nem keresett fel mindennap, amikor hívtam nem vette fel a telefont. Így szakítottam vele. De lehet hogy rosszul tettem mert azóta már 1 éve nincs senkim. Ráadásul még szűz vagyok, lehet le kellett volna vele feküdnöm.2015. máj. 10. 12:38
11/17 anonim válasza:
Ha beletörődsz, akkor tényleg soha nem lesz senkid. Itt csak kiírsz egy kérdést, már ma este randizhatsz valakivel, aki szimpatikus. Rajtad áll, csak ehhez abba kellene hagyni a depizést.
12/17 RRR válasza:
hát ne törődj bele
tégy ellen
ne
várd a sült galambot,hogy a szádba repüljön
izé a fehér lovas királyfit
13/17 anonim válasza:
Noss, lány vagy.
És ha nem vagy egy rusnyaság akkor bármikor találhatsz valakit ha akarsz és ha nem vagy lusta.
14/17 anonim válasza:
23 éves szűz? Mekkora szerencsétlenség lehetsz. Amúgy mit hittél, a srác majd rimánkodik neked hónapokig, mert te annyira értékes vagy a drágalátos szüzességed miatt? Akkor nem lesz senkid, ha nem teszel érte semmit. De rinyálj csak, ahogy a többi ide irogató vesztes.
15/17 anonim válasza:
mit jelent az h nem foglalkozott veled eleget?
mikor nem vette fel a telefont? félóránként ellenőrizted?
nem rajongott körbe mint egy királykisasszonyt?
mert ha csak megdugni akart ne bánd, de ha te elvárásaid voltak túlzók akkor tanulj belőle és gondolkozz el
16/17 anonim válasza:
Nő vagy, bármikor találsz olyat aki lefektet. ( még akkor is ha kövér vagy )
Felrakod magad egy szexpartner keresőre, és annyi levelet fogsz kapni, hogy évekíg válogathatsz majd a jobbnál jobb hapsik között.
Csak az átlag férfiaknak reménytelen az ilyen oldal.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!