Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most azért tényleg szexmániás lennék amiért azt gondolom hogy egy normális párkapcsolatba szükség van rendszeres szexre, és izgalomra?
Mert szerinted nem számít a belső?
Egyébként semmi gond ezzel. Ha több szexre vágysz, mint ő, akkor többre. De megértem őt is, hogy nem kell állandóan szexelni, mikor együtt vagytok, mert nem csak abból áll egy kapcsolat.
Hülye ribi meg csak akkor lennél, ha idegen pasik farkán akarnál ugrálni :)
#9: itt te írtál napi 4-5 menetet, ez azért szerintem a legtöbb helyen nem elvárás. én csak általánosságban vettem, hogy a lánynak is bele kell adnia mindent a szexbe, nem csak a pasinak.
én a napi 1, de inkább 2vel is elégedett vagyok, hétvégén persze mehet több. :) jelenleg még nem élek együtt a barátommal, de amikor több időt (1-2 hetet) egyhuzamban töltöttünk, akkor munka, sulizás mellett is megvolt ez a szám.
nem értem, miért kell ilyen negatívnak lenni, minden válaszod annyira le tud hangolni :D
. De most egy hülye ribi lennèk amièrt ezt gondolom?"
nem, csak fiatal vagy és tombolnak a hormonok. ez normális. majd elmúlik(úgy 2-3 év után a pároddal, a napi rutin gyilkolni kezd)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!