Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem de féltékeny vagyok! Mit tegyek?
van egy fiu aki szerelmes belem,de en nem szeretem,tul alacsony is hozzam.165cm vagyok a fiu 153cm.
ezert nem jönnék össze vele.
szoval ha irogat lányoknak röktön féltékeny leszek pedig nem is tetszik.
A 10 évesek kő kemény szerelmi problémái:D
Internet én így szeretlek:D
Akkor ez így még szomorúbb. Bár egy 12 évesnek az 1-2 év is nagy idő.
Önző szemétláda vagy. Lexarpd a gyereket, de elvárod, hogy neked pitizzen, mert mi az, hogy ő esetleg továbblép vagy mást talál magának. Tévesen azt hiszed, hogy körülötted forog a világ.
Elég tipikus mentalitás. Nekem nem kell, szó sem lehet róla, tehát egy dolgot tehet, szerzetesnek/apácának áll, mert ha mással foglalkozik, akkor féltékeny vagyok.
Nem mindegy neked, hogy mit csinál, ha nem kell? Valójában azért vagy féltékeny, mert már nem Neked csapja a szelet, nem körülötted legyeskedik, ami azért szépen növelte az egódat még akkor is, ha a srácnak amúgy esélye sem volt nálad.
Ennek a leggonoszabb változata, amikor megijed az ember, hogy elmegy a kis rajongója, így gyorsan kedves vele, visszarántja magához, ezt egy akár évekig lehet csinálni egy kicsit tapasztalatlanabb emberrel...
Chopen: a pasik is játsszák ezt, bár általában inkább a kapcsolat után. Kirúgja a csajt, felszed egy másikat, de ha a lány körül feltűnik egy férfi, akkor úgy viselkedik, mint egy felszarvazott férj, mint akinek bármi jogalapja van beleszólni a dologba.
Az egyik barátnőmnek volt ilyen exe, szerencsére gyorsan rendeződött, de előttem 2 másik srác megijedt, és kicsit a lány is úgy gondolta mindig, hogyha így viselkedik, akkor biztos őt akarja vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!