Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem még a volt barátom vagy csak féltékeny vagyok?
Sziasztok ! Arról van szó hogy szakítottam a párommal 1 hónapja, 4 évig voltunk együtt. Részemről kihűlt a dolog, egész sokáig testi kapcsolat sem volt köztünk... nem láttam értelmét a dolognak és szakítottam vele. Ő elvileg nagyon szeretett engem még szakítás után is, azonban már szakitáás után 1 héttel talizott egy lánnyal rá 2 hétre már jártak... Nekem pedig a mi baráti társaságunkból bevaloota az egyik fiu hogy tetszem neki, és mig jártunk a párommal kedveltem én is srácot, szakítás után közelebb kerültünk mi is egymáshoz... amikor az exem megtudta h talizni fogunk kiadat csúnya dolgokat vágott a fejemhez, undorító amit csinálok stb... pár napja intenzíven írogat... csak engem szeret stb elv a lányt nem, nem is volt köztük semi stb.. mindig megsajnálom és nem tudom h csak a féltékenység vagy tényleg érzek még iránta vmit.. de közbe a másik fiu a társaságból is tetszik és jol érzem magam vele ha talizunk... nem tudom érdemes lenne e vissza táncolni...
köszi a válaszokat !
20/L
Elég gusztustalan az exed, hogy összejön valakivel, aztán ha te is akarnál, lehord téged miatta. Csak bosszúból jött össze szegény lánnyal, nem is szereti...
Másrészt viszont ne foglalkozzál vele. Nem szeretted már, jogosan hidegültél el tőle. Miért akarnál visszacsöppenni ugyanabba a vágyak nélküli akármibe? 4 éve volt arra, hogy bizonyítson. Ha 4 év kevés volt arra, hogy jobban magához láncoljon, akkor mit gondolsz, mennyi idő segítene még ezen?
Hát...először is, mi a célod ? Boldog akarsz lenni az új sráccal, vagy sz_patni a régit ? Erre válaszolsz, és megtudod, mit kell tenned, ifjú padavan.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!