Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szólnátok ha a barátnőtök bevallaná hogy rühes lett? Ez jó hazugság lenne?
az az igazság hogy voltam orvosnál mert nagyon viszketett a p*ncim körül azt hittem csak kipattogtam mert ilyen kiütés jellegű piros pöttyök voltak először de nagyon égetett meg viszketett akármivel kentem és elmentem és ott mondta az orvos hogy ki rüh atkák vannak a bőröm alatt és ott elszaporodtak és a bőrömet eszik meg ilyenek :S
most kaptam ilyen krémeket meg stb de félek elmondani a páromnak, valószínűleg ő is elkaphatta (1 hónapja vagyunk együtt) egy futó kalandomból kaphattam el (hozzáteszem egy jól szituált normális pasival voltam)
most mit tegyek?! Ti mit tennétek a helyemben :(
(és védekeztem mielőtt hozzátennétek..de ez úgy terjed ha bőr bőrrel érintkezik huzamosabb ideig)
Mindenképp mondd el neki mert az ő egészségét is veszélyezteted.. meg hát.. nem mondhatod neki hónapokon át hogy "fáj a fejem most ne".
Szerintem mondd el neki hogy az előző kapcsolatodból ez lett de már kezelteted magad, és örülnél ha ő is kivizsgáltatná magát ha hasonló panaszai vannak... megfogja érteni.. csak őszintén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!