Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálhatnék ha egy ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék ha egy ember se tud megszeretni? Sem mint barátot, sem mint párként. L/23

Figyelt kérdés
Párkapcsolataim is csak rövid ideig tartottak, szinte mindig velem szakítottak. Pedig még csak nem is veszekedtem velük illetve megértő voltam velük. De még csak barátaim sem voltak soha.
2015. máj. 9. 15:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Ennyi infó alapján csak annyit mondhatok , hogy nézz magadba és rakd rendbe magad testileg és lelkileg!
2015. máj. 9. 15:08
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Esetleg kövér vagy... vagy messze laksz azoktól akik tényleg szeretnének.. .vagy lusta vagy...agy felületes... nem tudom valami biztos van ami miatt egy fiatal csinos nő nem kell "senkinek"

Nem lehet hogy azok akiknek kellenél azok Neked nem feletek meg?

2015. máj. 9. 15:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Legyél normálisabb, vagy ne csak a legjóképűbb pasikat vedd észre!
2015. máj. 9. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a külsővel van baj (már bocs) ha még barátkozni se akarnak

Ha gondolod írj, ha kedves vagy én leszek a barátod :-D

2015. máj. 9. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Mesélj magadról pár szót, úgy jobban meg lehetne mondani :) És mit mondtak, miért szakítottak?
2015. máj. 9. 15:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Vki azzal magyarázta hogy ő nem érdemel meg engem, túl jó vagyok hozzá.
2015. máj. 9. 15:17
 7/16 anonim ***** válasza:

A "túl jó vagyok hozzád" egy szimpla lekoptató szöveg, amit akkor nyomnak az emberek, ha csak szexet akartak és megkapták, vagy ha rájönnek, hogy valami mégsem kell a kapcsolatból, esetleg nem akarják megbántani a másikat, és ezzel a dumával utasítják el ahelyett, hogy azt mondanák csúnya vagy.

Barátokat nehéz szerezni, én is egy kezemen meg tudom számolni, és ha nem vagy könnyen ismerkedős típus, akkor párkapcsolatot sem egyszerű. De első körben magadban keresd azt, hogy mi lehet a probléma oka.

2015. máj. 9. 15:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Most komolyan ezen az oldalon mindenki ilyen sületlen? Ha valaki járni akar velem akkor a külsőm biztos bejön neki.
2015. máj. 9. 15:23
 9/16 anonim ***** válasza:
már sejtem mi a baj veled :)
2015. máj. 9. 15:27
 10/16 A kérdező kommentje:
Ezért nem is fogok soha innen ismerkedni.
2015. máj. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!