Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék ha egy ember se tud megszeretni? Sem mint barátot, sem mint párként. L/23
Esetleg kövér vagy... vagy messze laksz azoktól akik tényleg szeretnének.. .vagy lusta vagy...agy felületes... nem tudom valami biztos van ami miatt egy fiatal csinos nő nem kell "senkinek"
Nem lehet hogy azok akiknek kellenél azok Neked nem feletek meg?
Szerintem nem a külsővel van baj (már bocs) ha még barátkozni se akarnak
Ha gondolod írj, ha kedves vagy én leszek a barátod :-D
A "túl jó vagyok hozzád" egy szimpla lekoptató szöveg, amit akkor nyomnak az emberek, ha csak szexet akartak és megkapták, vagy ha rájönnek, hogy valami mégsem kell a kapcsolatból, esetleg nem akarják megbántani a másikat, és ezzel a dumával utasítják el ahelyett, hogy azt mondanák csúnya vagy.
Barátokat nehéz szerezni, én is egy kezemen meg tudom számolni, és ha nem vagy könnyen ismerkedős típus, akkor párkapcsolatot sem egyszerű. De első körben magadban keresd azt, hogy mi lehet a probléma oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!