Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek vallotta már be a párotok, hogy kipróbálna ezt meg azt, csak kíváncsiságból?
Hát ilyet soha nem mondanék a barátnőmnek.
Az addig rendben van, hogy megbízik benned és ezt el merte mondani, de itt jön az, hogy milyen hatással lehet ez rád.
Inkább nem mondanám ki, minthogy ezzel téged gondolkozóba ejtselek és rosszul érezd magad.
Csodálom, hogy nem verted ki a balhét emiatt, de biztos, hogy egyszer a fejéhez fogod majd ezt vágni.
Nem. A párom szerintem szinte mindent kipróbált már előttem, amit lehet. Legalábbis eddig nem sikerült olyat kitalálnom, amit nem.
Az exemnek voltak ilyen igényei, de az az igazság, hogy egy ideig csak mondogatta, később viszont lépett is.
Fogdossa meg az annyáét,ha nagyobb melleket akar. Én férfi vagyok,de akkor is ha ilyet mondanák a barátnőmnek,vasvillával kergetne. :D
Amugy te meg mond meg neki,hogy nagyobb farkat szeretnél kipróbálni. Biztosan a bizalom jele lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!