Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom öngyilkos akarl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom öngyilkos akarl lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta ha nen megyek át hozza vasarnap és alszom ott megöli magat, mert már nincs értelme élnie. A bibi csak az hogy nem engednek át hozza hogy ott aludjak.

2015. máj. 9. 01:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!

Az a baj hogy rettentően szeretem, és ezért nagyon nehéz lenne kidobnom. Pláne így, hogy bennem van hogy bármelyik pillanatban megölhetni magát.. akár még mellettem is :(

Szerintetek a szüleinek szólnom kellene? És ha igen mit mondjak nekik, vagy hogyan mondjam?

Lehet hülyeség, de úgy tudom, hogy ha az egyik ismerősöm öngyilkos akar lenni és én erről tudok és meghal akkor elővehetnek mint "bűntárs", mert nem akadályoztam meg. Ettől mennyire kéne tartanom?

2015. máj. 9. 10:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Fogd már fel, hogy nem öli meg magát és nem felelsz érte. De ha neked ez kell, szenvedj.
2015. máj. 9. 11:06
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szólj be egy orvosi ügyeletre hogy a barátod öngyilkossággal fenyegetőzik. Majd kiküldenek valakit érte és bekerül olyan emberek közé akik közé tartozik.
2015. máj. 9. 11:11
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak lelki terror. Az öngyilkossághoz nem elég annyi, hogy nem mèsz át hozzá aludni. Tényleg gondolkodj el a kapcsolatotokon mert ha ilyen lazán alkalmazza rajtad akkor szenvedni fogsz és mindent meg akar majd tenni neki, hogy ne bántsa magát. Ebbe bele fogsz rokkanni...ha ez megnyugtat hívd fel a szüleit és legyél õszinte. Nehogy elszökj vagy valami
2015. máj. 9. 12:21
 25/26 anonim ***** válasza:
# 14 Már kifejtettem egy későbbi kommentben, hogy hogyan értettem. Azt miért nem olvastad? Miért köpködsz rám tovább?
2015. máj. 9. 13:50
 26/26 Manócska1 ***** válasza:
szerintem próbálj meg átmenni hozzá.vagy legalább értesítsd a szüleit hogy figyeljenek rá
2015. máj. 10. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!