Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom öngyilkos akarl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom öngyilkos akarl lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta ha nen megyek át hozza vasarnap és alszom ott megöli magat, mert már nincs értelme élnie. A bibi csak az hogy nem engednek át hozza hogy ott aludjak.

2015. máj. 9. 01:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én még sose fenyegttem senkit egy látogatás kimaradása miatt öngyilokkal. De ezt be kéne vezetni a parlamentbe. :)
2015. máj. 9. 02:53
 12/26 anonim ***** válasza:

#4-es

Miért is? Talán ők adják a kezébe a gyilkos fegyvert, ők kényszerítik? Nem. Aki kinyírja magát az szabad akaratából hozott egy döntést és senki sem felel érte. Amúgy hány éves a barátod, tizenkettő? Nyilven gyerekkorában ha nem kapott meg valamit, elkezdett hisztizni a szülei meg ahelyett, hogy jól felpodozták volna, teljesítették a kívánságait. Te egy ilyen manipulatív, hisztis sz*rcsimbókkal akarsz együtt lenni?

2015. máj. 9. 04:46
 13/26 A kérdező kommentje:
22 eves... és nem gondolnám kamunak. Most épp külföldön van és vasárnap este jön haza.
2015. máj. 9. 07:43
 14/26 anonim ***** válasza:
59%

"Ugye tudjátok kedves 2-es és 3-as válaszolók, hogy ha valamilyen okból mégis öngyilkos lesz, és a csaj nektek hisz akkor ti is bűnösök lesztek a halálában?"

Így gondolod?

Na akkor ezt kapd ki: ha nem utalsz át nekem tízmillió forintot 24 órán belül, akkor öngyilkos leszek!

Ma akkor most ugye bűnös leszel a halálomban, ha nem utalod el a pénzt. Szóval két lehetőséged van: küldöd nekem a pénzt, vagy mész a börtönbe!

Ugye?

Hogy te milyen okos vagy...

2015. máj. 9. 07:52
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi miatt öngyilkos lesz akkor úgysem maradna sokáig életben.

Legközelebb majd az lesz, "megölöm magam, ha nem csinálsz rántottát", "megölöm magam, ha fingasz előttem", "megölöm magam, ha nem hajtod le az ülőkét"...

Gondolom nem fog belehalni abba, ha nem még pár napig. Minden agyilag rendben lévő felnőtt így gondolná. Ha pedig nincs miért élnie csak azért mert nem alszol ott, nos arra már nem is tudok semmit mondani, akkora ökörség.

2015. máj. 9. 08:26
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
Manipulatív szemétláda. Ezzel az a baj, hogyha egyszer engedsz neki akkor ezt később is használni fogja. Szimpla érzelmi zsarolás. Dehogy nyírja ki magát. Aki öngyilkos akar lenni az nem fenyegetőzik vele. Én gyorsan elfelejteném. Volt már dolgom lelki sérült emberrel, soha többet. Alkalmatlanok egy egészséges müködő kapcsolatra.
2015. máj. 9. 08:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Az ilyet nevezik evolúciós zsákutcának
2015. máj. 9. 09:08
 18/26 anonim ***** válasza:
22 éves? Szerintem szabadúlj meg tőle?
2015. máj. 9. 09:24
 19/26 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló helyzet, igaz mi nem voltunk kapcsolatban sem, csak ő szeretett volna többet. Felhívott éjszaka hogy bizony ő vonat elé megy a kocsival. Felhívtam a tesóját, érte ment hazavitte. Másnap megkérdeztem Tőle hogy tényleg megtette volna, és azt mondta hogy nem, mert majd ha megteszi akkor nem szól előre.
2015. máj. 9. 09:49
 20/26 anonim ***** válasza:

4-es azt ugye tudod, ha a srá öngyilkos lesz, ahhoz SENKINEK SEMMI köze?! Az Ő döntése... mellesleg, aki hüye, haljon meg.

Kérdező: én kidobnám, engem ne zsaroljon ilyen szmét módon.

2015. máj. 9. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!