Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom öngyilkos akarl lenni, mit tegyek?
#4-es
Miért is? Talán ők adják a kezébe a gyilkos fegyvert, ők kényszerítik? Nem. Aki kinyírja magát az szabad akaratából hozott egy döntést és senki sem felel érte. Amúgy hány éves a barátod, tizenkettő? Nyilven gyerekkorában ha nem kapott meg valamit, elkezdett hisztizni a szülei meg ahelyett, hogy jól felpodozták volna, teljesítették a kívánságait. Te egy ilyen manipulatív, hisztis sz*rcsimbókkal akarsz együtt lenni?
"Ugye tudjátok kedves 2-es és 3-as válaszolók, hogy ha valamilyen okból mégis öngyilkos lesz, és a csaj nektek hisz akkor ti is bűnösök lesztek a halálában?"
Így gondolod?
Na akkor ezt kapd ki: ha nem utalsz át nekem tízmillió forintot 24 órán belül, akkor öngyilkos leszek!
Ma akkor most ugye bűnös leszel a halálomban, ha nem utalod el a pénzt. Szóval két lehetőséged van: küldöd nekem a pénzt, vagy mész a börtönbe!
Ugye?
Hogy te milyen okos vagy...
Ha ennyi miatt öngyilkos lesz akkor úgysem maradna sokáig életben.
Legközelebb majd az lesz, "megölöm magam, ha nem csinálsz rántottát", "megölöm magam, ha fingasz előttem", "megölöm magam, ha nem hajtod le az ülőkét"...
Gondolom nem fog belehalni abba, ha nem még pár napig. Minden agyilag rendben lévő felnőtt így gondolná. Ha pedig nincs miért élnie csak azért mert nem alszol ott, nos arra már nem is tudok semmit mondani, akkora ökörség.
4-es azt ugye tudod, ha a srá öngyilkos lesz, ahhoz SENKINEK SEMMI köze?! Az Ő döntése... mellesleg, aki hüye, haljon meg.
Kérdező: én kidobnám, engem ne zsaroljon ilyen szmét módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!