Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van még fent képe a barátomnak az exével?
nem facebookon kell élni
ha meg ennyire zavar, akkor kérdezd meg miért nem veszi le
Miért nem hiszel neki? Az én barátom fél év múlva igazolt vissza, hogy bejelöltem, utána nem foglalkoztam többet a kérdéssel, rájöttem, baromira nem érdekli a közösségi oldal, rá kb. Egy félévre jelölte be azt, hogy járunk. XD
Szerintem bőven benne van, hogy nem foglalkozott a képeivel. Beszélj vele, hogy téged viszont zavar, és örülnél, ha letörölné. Ha ezek után sem tenne semmit, elgondolkoznék...és itt jön az a pont, ahol mi nem segíthetünk, mert neked kell ismerned, vajon mi lehet emögött. Tényleg Ennyire nem érdekli a net és csak zaklatásnak veszi a kérésed? Dacból se törli? Tényleg kötik még érzések-hanem a leányzóhoz, akkor a képekhez? Státusszszimbólum a haverok előtt, hogy né, ekkor ezzel, máskor azzal vagyok lefotózva?
Több ötletem hirtelen nincs
Nézd, az exe az élete része volt. Kitörölni az életéből úgysem tudod. Ha nagyon zavar, ne utalgass rá, hanem kérd meg, hogy törölje le!
Bár attól a lényegen semmi nem fog változni. Nem feltétlenül azt jelenti, hogy még mindig szereti. Lehet, tényleg ennyire nem tulajdonít a dolognak semmi jelentőséget. Nem kell mindent túlkomplikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!