Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért van még fent képe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van még fent képe a barátomnak az exével?

Figyelt kérdés
Elég rosszul esik, főleg, hogy olyan képek, amelyeken egyértelműen látszik, hogy együtt voltak, pedig már egy éve szakítottak és a lánynak is van új barátja régóta. Amikor szóvátettem, azt mondta nem foglalkozik a képeivel és nem is csinált velük semmit azóta se. Azt mondja, nagyon szeret és ezt tettekkel is bizonyítja, de ilyenkor azért mégis megfordul a fejemben, hogy még az exét szereti.
2015. máj. 8. 18:38
 1/6 A kérdező kommentje:
A 'fent' alatt a facebookot értem.
2015. máj. 8. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:

nem facebookon kell élni

ha meg ennyire zavar, akkor kérdezd meg miért nem veszi le

2015. máj. 8. 18:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem ott élek, de szerintem minden normális embernek szúrná a szemét.
2015. máj. 8. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért nem hiszel neki? Az én barátom fél év múlva igazolt vissza, hogy bejelöltem, utána nem foglalkoztam többet a kérdéssel, rájöttem, baromira nem érdekli a közösségi oldal, rá kb. Egy félévre jelölte be azt, hogy járunk. XD

Szerintem bőven benne van, hogy nem foglalkozott a képeivel. Beszélj vele, hogy téged viszont zavar, és örülnél, ha letörölné. Ha ezek után sem tenne semmit, elgondolkoznék...és itt jön az a pont, ahol mi nem segíthetünk, mert neked kell ismerned, vajon mi lehet emögött. Tényleg Ennyire nem érdekli a net és csak zaklatásnak veszi a kérésed? Dacból se törli? Tényleg kötik még érzések-hanem a leányzóhoz, akkor a képekhez? Státusszszimbólum a haverok előtt, hogy né, ekkor ezzel, máskor azzal vagyok lefotózva?

Több ötletem hirtelen nincs

2015. máj. 8. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Na én pont emiatt nem teszek ki facebookra ilyen képeket.
2015. máj. 8. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd, az exe az élete része volt. Kitörölni az életéből úgysem tudod. Ha nagyon zavar, ne utalgass rá, hanem kérd meg, hogy törölje le!

Bár attól a lényegen semmi nem fog változni. Nem feltétlenül azt jelenti, hogy még mindig szereti. Lehet, tényleg ennyire nem tulajdonít a dolognak semmi jelentőséget. Nem kell mindent túlkomplikálni.

2015. máj. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!