Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhozzam a barátomnak, hogy félek akkor, amikor vezet? Vagy ez nem az én dolgom?
Nem vagyunk még olyan régen együtt, ezért nem tudom...
Ő az első barátom, amúgy jól megvagyunk. Viszont nagyon gyorsan vezet.
Jól vezet, sokat ment már, meg tényleg nagyobb biztonságban érzem magam mellette, mikor több, mint 200 km/h-val megyünk, mint amikor anya vezet a városba 40-nel. De mikor éppen előz és látom, hogy jönnek szemben is, akkor mindig azt hiszem, hogy tuti nekünk jönnek... Vagy mikor esik, alig látni valamit, mert sötét van és a kanyarban sem lassít, akkor úgy érzem, hogy ott tuti meghalunk.
Több, mint 10 éve vezet, meg azt mondja, hogy az ő autói nem sétakocsikázásra valók és tényleg egy koccanása nem volt még soha.
Felhozzam, vagy nem az én dolgom?
Igenis mondd meg neki!
Az ilyen ember felelőtlen, nem törődik a biztonságoddal, de máséval sem!
Az pedig az önteltség foka, amikor egy sofőr azt mondja, hogy Ő jó és nem lesz semmi baj. Mert nem tudhatja! Néha egy apró hiba is elég, nem is feltétlen a sofőr részéről és kész a katasztrófa!
Ha száguldozni akar, menjen egyedül!
Nem értem, mi okoz ezen akkora dilemmát, hogy elmondd-e neki vagy sem. :O Én első alkalommal amikor mellette ültem és féltem volna, szóvá is tettem volna a dolgot, hogy előzzön óvatosabban.
Amúgy apám is így vezet és előz, de vele se történt még semmi baleset, ami úgy tűnik szembejövő, hogy közel van azt aki régóta vezet, valószínűleg már látja, hogy még azért simán belefér. Szóval valószínűleg nincs mitől félned, de ettől még ha bármilyen aggodalmad van, azt nyugodtan elmondhatod a barátodnak, nem kell ezen ennyit gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!