Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől még szerethet? Vagy tényleg ennyire lenéz? Ennyire utál?
Figyelt kérdés
A barátom mostanában belémköt párszor. Például múltkor kiröhögtem egy hajléktalant, ő pedig felcsattant, és valami olyasmit mondott, hogy
Elég legyen most már ebből! Hogy kezelhetsz így embereket?! Egész életedben egy burokban éltél, jólétben, és óvva minden rossztól, lenézel és kigúnyolsz másokat, akik rondák, tehetetlenek, vagy rosszabb sorsúak mint te! Nem mindenkinek van olyan jó élete, mint neked, úgy viselkedsz, mint valami elkényeztetett királykisasszony! Vedd már végre észre magad, mert ez gusztustalan!
2015. máj. 7. 15:03
1/6 anonim válasza:
Csodálom, hogy még veled van ezek után. Sőt, hogy ezek után még egyátalán bárki is szóba áll veled -.-
-egy rossz körülmények közt felnőtt értelmes nő
2/6 anonim válasza:
és a barátodnak teljesen IGAZA van! Szerethet ettől,de azért változtathanál magadon,ha így folytatod,majd csak azt veszed észre,hogy kiábrándul belőled. 19/L
3/6 anonim válasza:
kamu,troll kérdés : szegények-gazdagok témakörre kihegyezve
4/6 anonim válasza:
szerethet...ő beletudta képzelni magát a hajléktalan helyzetébe...lehet pár év múlva te is megtapasztalod milyen is az...akkor majd nevess magadon :)
5/6 anonim válasza:
És milyen igaza van a párodnak. Én beszélgettem már hajléktalanokkal, van amelyiknek több diplomája is van. De ezt hozta nekik az élet. Nem értem mért kell Őket lenézni.
6/6 anonim válasza:
Hogy lehet kinevetni egy szerencsétlen hajléktalant, édes istenem...:( Igaza van a párodnak, csoda hogy még veled van. Én nagyon szeretem a kicsim, de ha egy nála rosszabb sorsú emberen nevetne, biztos nem lennék vele. ( bár Õ sose tenne ilyet <3 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!