Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jöhet ide évekkel később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhet ide évekkel később és tehet tönkre mindent? Mégis milyen ember az ilyen? Mit csináljak, hogy a vőlegényem megbocsájtson és elhiggye, hogy én akarom ezt az esküvőt?

Figyelt kérdés

Volt egy hosszú párkapcsolatom, ez a férfi volt az első szerelmem... 7 évet együtt voltunk, hozzá is költöztem külföldre úgy, hogy mindent hátrahagytam és boldogok voltunk, az esküvőt terveztük. De jött a baj. Ott kezdődött, hogy belekeveredett valamibe és minden áron költözni akart. Utána pedig majdnem meghaltam miatta és amíg én kórházban voltam, Ő eltűnt az életemből.

Volt 2 év, ami borzasztó volt... Először vártam, hogy keresni fog, visszajön, újrakezdjük. De feladtam és nem csináltam semmit, csak buliztam, élveztem az ismeretlen szabadságot. Itt nem arra kell gondolni, hogy szombat esténként megittam 2-3 pohár bort. Hanem délutánig aludtam jobb esetben, majd éjszaka annyira kiütöttem magam, amennyire csak tudtam.

Aztán megismerkedtem a mostani párommal, Ő erről az időszakról és az exemről semmit nem tud. Új életet kezdtem, a régi barátnők, barátok már nem igazán vannak benne, Budapesten élünk és teljesen átlagos az életem, júniusban lenne a vőlegényemmel az esküvőnk.

Erre egy hónapja megkeresett az exem és felforgatta az életemet, újra. Mintha csak az lenne a célja, hogy tönkretegye a boldogságomat.

A vőlegényem azt hiszi, hogy még mindig a volt barátomat szeretem és nem akar így esküvőt, se közös jövőt. Sőt, 1 hete a szüleihez is költözött, mert "gondolkoznia kell" és mikor hétfőn idejött valamijéért, pont itt volt az exem és nagyon kellemetlen volt az egész.

2015. máj. 7. 09:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
Persze, először az ex jelenik meg, ő tesz tönkre mindent... aztán beírod, hogy te meg csaltad a párod vele, aztán beírod hogy ő is csalt téged...érettségi szünet mi? :D
2015. máj. 7. 10:56
 22/27 A kérdező kommentje:

Miért, nem az exem tett tönkre mindent?

Ő jött ide, ha nincs itt, meg sem csaltam volna a páromat.

A vőlegényem pedig még a kapcsolatunk 2. hónapjában csalt meg és a nagy megcsalás egy csók volt, részegen...

Köss bele másba is, légyszi. :D

2015. máj. 7. 11:02
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
jaj az exed talán megerőszakolt???? ja nem?! akkor meg te tehetsz a megcsalásról, mert ha pároddal akarsz lenni, akkor jöhet a legjobb pasi azzal se kúrsz
2015. máj. 7. 11:04
 24/27 anonim ***** válasza:
93%

Ha ez a kérdés nem kamu, akkor nekem is az a legfurább az egészben, hogy úgy akarsz hozzámenni valakihez, hogy titkaid vannak előtte. Általában az ember azzal házasodik, akivel kölcsönösen szeretik egymás, és ebben az is benne van, hogy a múltjukkal együtt elfogadják és szeretik egymást.

A helyedben most én sem erőltetném az esküvőt, inkább megpróbálnék tisztázni egyet mást. Először is titkok, meg ex nélkül próbáljátok meg tisztába tenni a kapcsolatotokat, másrészt gondolkodjatok el rajta, hogy tényleg az igazik vagytok-e egymásnak, ha az elején kölcsönösen megcsaltátok egymást. Azért az alaposan megingatja a bizalmat. Miért maradtatok együtt? Egyáltalán mennyi ideje vagytok együtt?

Meg tudod fogalmazni, hogy mik azok a dolgok, amiért a mostani párod kell, és nem az ex? Ha igen, miért érdekel a magyarázkodása?

2015. máj. 7. 11:09
 25/27 anonim ***** válasza:
89%
Közben látom, hogy most csaltad meg a párodat az ex-szel. Ez alatt mit kell érteni? Te is csak csókolóztál vele, vagy több is történt? Mégis miért? Ha az esküvőd előtt valaki ennyire meg tud ingatni, biztos, hogy a vőlegényed az igazi? Miért akarsz hozzámenni?
2015. máj. 7. 11:11
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
én sem értem, ő megcsalt egy csókkal...nem jó dolog ,de hát ez van...viszont Te szétraktad a lábaidat az exednek...és miután azt mondtad 1 hónapja jelent meg, akkor 1 hónappal ezelött csaltad meg...az esküvőd elött? ha tényleg annyira szereted a párodat és ő az igazi ilyet nem teszel...nem csak az exed a hibás, Te is az vagy, hogy hagyod belefurakodni az életedbe és ez az ára ha titkolsz valamit...és ez a titok nem is lett volna gáz, a párod megértett volna szerintem.
2015. máj. 7. 11:13
 27/27 anonim ***** válasza:
94%

Hasonló szituációban voltam, mielőtt a férjemmel összejöttem, nekem is volt ilyen viharos kapcsolatom, utána egy ilyen túlbulizós időszakom. Tehát kb. hasonlón mentem keresztül, mint te.

A különbség annyi, hogy én ezt nem titkoltam a férjem elől és hiába is keresett az ex, nem nem voltam vele hajlandó bratyizni.

Te meg még nem hogy találkoztál, össze is feküdtél.

Ezt te b* asztad el, kislány, de te olyan idióta pitsa vagy, hogy neked nem is szabad egy komoly kapcsolatba kezdened.

Néha-néha úgyis felbukkan az ex, te meg alámászol. Gratulálok!

2015. máj. 7. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!