Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés
A párom mostanában nagyon fura. Kinosan ügyel az emal bezárására, jelszóval védi a telefonját. Eddig soha nem volt rajta képernyőzár. Minden esetben magánál tartja a telefont, még ha wc-re megy akkor is. Nő lehet a dologban?
2015. máj. 7. 06:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Általában az ilyen megérzések nem hazudnak egyébként.

Márcsak azért is érdemes lenne rákérdezni, hogy lásd, mit reagál.

Ha nem bízol benne butaság lenne hozzákötni az életed egy gyerekkel, szerintem.

Én is nemrég raktam billentyűzárat a telómra, de csak azért, mert állandóan kinyílt a zsebemben. Meg is mutattam páromnak, hogy nem titkolózom, tudja a kódom (mivel az ő születési dátuma :D ), aztán amikor ő is felrakta a képernyőzűárat, akkor ő is megmutatta.

Ha úgy érzed, valami nincs rendben, akkor az nagy eséllyel úgy is van.

31/n

2015. máj. 7. 10:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha egyébként hibátlanul méred fel és értékeled a helyzetet, akkor, miért félsz befejezni ezt az egészet? Mert az alapján, amit leírsz szinte őrültségszámba menne gyermeket vállalni! A kérdésedre az a válaszom, hogy nagyon elképzelhető, hogy nő van a dologban.
2015. máj. 7. 10:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Azért félek befejezni mert az előző kapcsolatomban volt házam kocsim minden, a ruháimon kívűl semmit nem hozhattam el, és ha most is így járok akkor mit fogok kezdeni magammal.
2015. máj. 7. 12:29
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor te is megkeresed a kocsira és a házra valót és veszel.
2015. máj. 7. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Gondolatok és kérdések ébredtek bennem mindazt olvasva, amit a kérdésen túlmenően még itt leírtál. Szívesen beszélgetnék Veled hátterekről, ha igényelnéd, de nem itt, hanem privátban... Ha így volna, jelezd nekem ottan! :)
2015. máj. 7. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:
"ottan" :D
2015. máj. 7. 12:40
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös. Sajna ez nem lehetséges, mert akkor én sem lennék különb mint a párom. Én csak föl tettem egy kérdést és kíváncsi voltam mások véleményére, ennyi. Nem szeretnék semmiféle titkos beszélgetésekbe bele kavarodni. Remélem megérted. Viszont kaptam hasznos választ amiből ki tudok indulni majd a "nyomozásom" során, mert fogok nyomozni dolgok után. AZ BIZTOS!!!
2015. máj. 7. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha megtudnal valamit, akkor kivancsian varjuk. Legalabbis engem erdekel, hogy miert tortent a dolog.. altalaban a noi megerzesek sajnos(vagy nem sajnos) bejonnek.
2015. máj. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!