Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a háttérben?
Egy lánnyal eleinte jó kapcsolatot ápoltam, eléggé bensőséges volt a viszonyunk. Ahogy lenni szokott, beleszerettem. Én tudtam róla a legtöbb dolgot. Megosztotta velem a dolgait, mert megbízott bennem. Aztán hirtelen megváltozott. Eléggé titokzatos lett, egyre kevesebbet beszéltünk. És mikor megkérdeztem, hogy mi a gondja azóta nem válaszol. És azt mondta, hogy nem akar ilyen kapcsolatot többet, senkivel.
Abban biztos vagyok, hogy nincs más pasi a háttérben. Akkor mi lehet a baja? Hogy tudhatnám meg mi a problémája?
Bocsánat, rossz témakörben raktam a kérdést!
Kérdésedre a válasz, hogy nem jártunk. De annyit még, hogy eddig egy pasija volt, de rossz véget ért a kapcsolata.
Megtudni tőle tudhatod meg, ha elmondja. Lehet, megbánta, hogy kiteregette a dolgait. Te megosztottad vele a gondolataidat? Ha nem, akkor itt az idő, hátha rajtad keresztül újra tudnátok beszélgetni.
Engem az nagyon érdekelne, hogy miért pont Veled osztotta meg a gondolatait, dolgait? Ennyire megbízott benned? Számomra ez olyan hihetetlen, mert én eléggé bizalmatlan vagyok, nem igazán osztom meg a gondolataimat mással, csak akire tartozik.
Persze, hogy elmondtam neki a dolgaimat. Ő mondta, hogy megbízott bennem , ami őt is meglepte, mert kb egy hónap ismeretség után sok mindent megosztott magáról. És számomra is hihetetlen volt, mert ő nagyon visszafogott, magában forduló lány.
Igazából azóta nem beszélünk, hogy felhoztam neki azt, hogy beszéljük meg ha esetleg bántja valami velem kapcsolatban, hogy miért nem olyan a kapcsolatunk, mint régen.
Persze, hogy elmondtam...
A várással az a gond, hogy ez már lassan két éves sztori. A (baráti) kapcsolatunk az első néhány hónapban volt nagyon jó, bizalmas. A két év alatt volt 2-3 "mosolyszünetünk", azok után jobb lett a kapcsolatunk, de úgy néz ki, hogy már ez végleges lesz, mert már lassan 2 hónapja nem beszéltünk és nagyon nem is érdeklődik felőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!