Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a parom 2x es megkerte a kezem, mit tegyek?
Volt par het amikor egy kis idore volt szuksegem, rengeteg dolog forgott kockan mint ahogy az egeszsegem is es nem volt annyi idom ra mint amennyit O szeretett volna. Ezt ugy fogta fel, hogy 'leszarom' es visszavagott, 6 hetig allandoan bulizott, naponta szakitott, kidobott a lakasarol es mint megtudtam lefekudt reszegen egy novel 2x. Nem tudtam mit tegyek, orakon at ultem elotte neman es agyaltam de semmire nem jutottam mire o megkerte a kezem. Nagy tuske van bennem, nem szeretnek ezzel tovabb elni de szeretem. A haverja a kanapen fekudt hulla reszegen mikor ok szexeltek, a baratom is reszeg volt csak a csaj nem.. Undorito ha belegondolok.. Es elszolta magat elottem, a parom termeszetesen tagadta de addig nyuztam mig be nem vallotta, de azzal mentegetozik hogy 'ha nem szartam volna le akkor nem tortent volna meg'. Igaza van?? Mi a francot tegyek? 2 eve vagyunk egyutt. Adjatok tanacsot!!
22/L 25/F
Hozzá ne menj, szerinted ha már most ezt művelte veled, mire számíthatnál, ha komolyabb anyagi gondjaitok lennének, vagy jönne a gyerek? Amint leeresztesz kicsit, újra megcsal?
Ez a srác egy igazi gyökér, és ha nem szakítasz vele, szépen felerősíted benne, hogy bármit megtehet a nőkkel.
Szerintem egyszerűen csak képzeld el, hogy milyen lenne mellette az életed, 1, 2, 5, 10 vagy 15 év múlva.
Most drogozik, hulla részegre issza magát, naponta szakít, kidob a lakásából és ha átmenetileg nem foglalkozol vele, lefekszik egy másik nővel, és ha a haverja nem szólja el magát, örökre eltitkolja előled.
Szerinted egy ilyen férfi hogyan viselkedne egy olyan helyzetben, amikor a felesége - ne adj isten - esetleg veszélyeztetett terhes, ezért hónapokig orvosilag ellenjavallt a szex, vagy szülés után minimum 6 hétig nem szeretkezhet, másrészt egy újszülött csecsemő 24 órás ellátása mellett nem marad annyi energiája a párjára, mint korábban.
Ezekben az élethelyzetekben hogyan viselnéd, ha akkor állna elő hasonló események után a "'ha nem szartam volna le akkor nem történt volna meg' szöveggel?
Szerintem azt is érdemes lenne végiggondolnod, hogy épp most ébredt rá, hogy egy életre téged választana, és ez motiválta a leánykérésre, vagy a történtek után érzi, hogy igencsak rezeg a léc, és ezért dobta fel hirtelen az ötletet.
Egyébként - függetlenül a megcsalástól - el tudod képzelni az életedet egy szenvedélybetegségben szenvedő ember mellett?
"1 ejszaka tortent mind a ketto megcsalas, reszeg volt es eloszor bem sikerult. Masodszorra sem. :-D"
És ezt ki látta, mondta?
Amúgy tök mindegy, hogy sikerült-e vagy sem.
A drogozás meg önmagában is BŐVEN elegendő ok arra, hogy nemet mondj.
MIn gondolkozol?
Komolyan annyira férjhez akarsz menni, hogy a legelső arra méltatlan alakhoz hozzámész?
22 éves! Keress másik barátot!
"Nem akarom elvesziteni de ez a tehetetlenseg kikeszit!:("
Nem akarod elveszíteni??? Most te ezt hány százalékban gondoltad teljesen komolyan? És miért nem akarod elveszíteni?
Tudod, ez már rég nem szerelem, te már csak ragaszkodsz hozzá, félsz, ha elveszíted, akkor nem találnál újabb pasit, és tartasz attól, hogy egy nagy űr lenne helyette!
Persze, hogy űr lenne, de most gondolj bele: ha ennyire hülye ez a srác, szerinted, megéri tovább maradni mellette? Józan paraszti ésszel, aki bánt, amellett lehetsz 100%-ban boldog?
És milyen tehetetlenség? Ennyire bonyolult lenne odamenni hozzá, és megmondani, hogy bocsi, de fejezzük be, mert nem tudom melletted tovább elképzelni az életemet?
A tehetetlenséget csak saját magadnak csinálod! Ahelyett, hogy a sarkadra állnál, és megmondanád neki, hogy mi a helyzet!
Legyél már egy kicsit önző, és gondolj már magadra! Tőled nincsen fontosabb személy a világon! A te boldogságot az első!
Egyébként egy ilyen srácra nem építhetsz jövőt, tehát nem tudom, hogy mire vársz!
De a te életed, a te döntéseid, azt csinálsz amit akarsz, vállald tetteidért a következményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!