Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy soha többet nem lesz párom? 20/L
Egy éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, azóta egyedül vagyok. Voltak, akik szerettek volna ismerkedni velem, de egyszerűen egyikük felé sem éreztem vonzalmat.
Komoly kapcsolatot szeretnék, a futó kalandok nem érdekelnek, viszont attól tartok, hogy ezentúl egész életemben egyedül leszek.
En is komoly kapcsolatot keresek egy rendes lannyal. Ha gondolod beszelgethetunk.
udv.
24/f.
Ácsi ácsi!
Neked lehetne, csak te nem akarod, ha valóban annyira szeretnél akkor már találtál volna valakit.
Jajj ne sírjál már 20 évesen.
Akiknek kellettél volna azok neked nem kellettek, de veled legalább ismerkednek.
Neked meg az a macsó kell akinek te nem kellesz.
Vaaaagy, neked is tenned kéne valamit azért h lehessen valakid.
Szerintem 1-1 kapcsolat,főleg egy hosszabb kapcsolat után mindenkiben előjön ez a félelem.
Én még csak 4 hónapnál tartok,de minden ugyanígy igaz rám,még a kor is :D
Köszi a válaszokat, felpontoztam mindenkit.
Voltak, akik azt tanácsolták, hogy adjak esélyt olyan srácoknak is, akik nem tetszenek elsőre, hátha később kialakul a vonzalom.... De nekem ez nem megy, lehet, hogy túl válogatós vagyok, és azért nincs senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!