Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud senki sem szeretni?
L/24
Bunkó válaszokból nem kérek, és nem akarok itt ismerkedni.
Pasikent volt 6 kapcsolatom 3 megcsalassal végződött, 2 -nel telefonon dobtak ki.
Szerettem őket próbáltam a legjavamat kiadni, de úgy látom a mai nőknek az kell hogy legyen ki porig alázza őket, meg yolo, swag
Lehet maradi vagyok de nekem fontos a hosszútávú harmonikus kapcsolat amiért mindent megteszek, de hát ez senkinek sem kell már a mai világban :)
valószinű, hogy nem a kinézeteddel van baj,
mint említetted, csendes vagy és visszahúzódó.
inkább legyél vicces, minimális szinten dinka (pld legyél benne a nyilvános közösólésben) na meg a visszahúzodo ellentétje.
szerintem ez a baj
Egy leírás alapján szerintem nem lehet megállapítani hogy mi lehet a baj. Egyikünk sem ismer, nem tudjuk mit ronthatsz el. Az is lehet hogy tulajdonképpen semmit, csak hülyèket fogtál ki eddig.
26/F
Azt nem lehet mondani, hogy mindig másokkal van a baj, mert lehet h veled.
A természeteddel, viselkedéseddel, az is lehet h a megjelenéseddel külsőddel, de lehet h csak rossz helyen ismerkedsz.
De az is lehet h csak a bunkó nagymenők kellenek neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!