Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megoldani egy távkapcsolatot?
Nos én már 6 éve élek távkapcsolatban, vagyis 60km-re él tőlem a párom. Minden hétvégén találkozunk valamilyen formában, vagy én megyek, vagy ő jön. Pont az a jó, hogy iszonyúan hiányzunk egymásnak. Bár ettől függetlenül már nagyon várom, hogy minden nap mellette lehessek. De anyagilag nagyon nehéz a közös élet elkezdése.
Ha pedig együtt éltek nagyon fontos, hogy mindenkinek meglegyen, illetve megmaradjanak a kis saját dolgai, így nem unjátok meg egymást. (pl. a párom imád horgászni, de néha én is elmegyek vele). Én így gondolom, de majd az élet megmutatja :)
Koztunk 3000km van es tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. Bizalommal turelemmel es kreativitassal.
Beszelgessetek monden este par orat skypeon, talalkozzatok a szunetekben vagy akar egy ket hetvegen. 60km nem sok, mi felevente talalkozunk.
18/L 20,5F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!