Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennetek frusztrálna, ha közted és a pasid közt 25 cm különbség lenne?
Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 21:27
21/32 anonim válasza:
153 cm vagyok tőlem csak magasabbak az emberek
most akkor ne járjak senkivel sem?
22/32 anonim válasza:
Jól seggbedugatnám magam vele... ha pasim lenne... o.O
23/32 anonim válasza:
Nem zavarna függőleges helyzetben.De vízszintes helyzetben se ha másik méretről van szó :D
24/32 anonim válasza:
Ha frusztrál, akkor talán nem is szereted. Ha szereted, akkor miért merül ez fel?
25/32 anonim válasza:
Engem zavart hogy én 191cm és 140kiló voltam a barátnőm meg 160 és 55kiló. Úgy néztünk ki mint ha el akartam volna rabolni... Nem működött...
26/32 anonim válasza:
Huhh, ha másfél éve együtt vagytok és ezen rágod magad, akkor ott nagy gáz lehet...
Most vagy tényleg ennyire zavar a magassága, vagy pedig valami egyéb téren sem passzoltok igazán, talán valami idegesít benne és nem vagy biztos abban, hogy ő az igazi, ezért keresel amolyan kifogásokat, és pl ez a látható magasságkülönbség egy jó indok, ha valamerre (szakítás) lépni szeretnél...
Hogy is mondjam... te tudod mit érzel...
27/32 anonim válasza:
legjobb! Köztünk is van 23cm:)
28/32 anonim válasza:
de azért ez elég gáz így másfél év után :/ Szerintem te nem szereted ezt a fiút, ha ilyen hülyeség merül fel benned... és amikor összejöttetek nem zavart?
29/32 anonim válasza:
egyrészt a 25 centi az nem két fejnyi különbség, legfelejbb egy, másrészt meg pont ideális, én 174 vagyok, de abszolút a 150 körüli nők jönnek/jönnének be és abszolút nem tűnne furcsának hisz az nem nagy különbség, élettanilag is ugye alap, hogy a nő feje teteje max a férfi orráig érjen a ferromonok miatt:)
30/32 anonim válasza:
Én magasabb vagyok pasimnál,fényképeken eléggé észrevehő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!