Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennetek frusztrálna, ha közted és a pasid közt 25 cm különbség lenne?
Ha ő a magasabb, zavarna.
Nekem inkább az alacsonyabb pasik jönnek be.
Sose ez alapján döntöttem egy fiú/férfi mellett. A mostani párom 188 cm, én 165 cm vagyok, nem zavar, tetszik, hogy ilyen magas és nem emiatt szerettem bele, ez csak plusz.
Ha annyira zavar az már gond, legalábbis neked, mert nem tudsz ettől elvonatkoztatni és meglátni benne a jót, szépet, amitől olvadsz. Ha ezen nem tudsz túllépni hosszú távon csak rosszabb lesz. Próbáld meg elfogadni, hisz valamiért vele vagy és nem hinném, hogy ha szereted ez ne menne, de ha nem, akkor előbb vagy utóbb vége lesz és lehet egy értékes, jó fej srácot veszítesz.
Kérdezd meg magadtól miért szereted és miért zavar ez ennyire? Ha rájössz talán meg tudod oldani.
Teljesen elcsodálkozom pár kommentet olvasva,engem ez a különbség zavar,mintha nem illenék össze,annak ellenére,hogy másfél éve együtt vagyunk már együtt...hát remélem megszűnik ez bennem.
Az igaz,hogy persze én is látok nagy magasságkülönbséggel párokat,házaspárokat,de valahogy ez engem nem nyugtat..és igen tudom,hogy a szerelemben nem számít a magasság,kor..
:) köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!