Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem? Mik a jelei. Lentebb még!?
ez egy megmagyarázhatatlan érzés. ez csakl úgy jön,
onnan tudod hogy nagy vonzalmat érzel iránta..
én életem szerelmével egy ausztriai tábor során jöttem össze:)
csak kár hogy 1 év után véget ért:(
de még nagyon szeretem(L)(L)
a jelenlegi baratnom 2-3 evet jart utanam es nem erdekelt 1eltalan, aztan most kb 7 honapja volt 1 eskuvo ahova mind2en meg voltunk hiva es ot nekem nagyon megtetszet
ra kb 2-3 hetre oszejotunk
nem mondhatnam h szerelmes voltam az elso hetekbe de utana nagyon megszeretem es azota 1ut vagyunk mar 6 honapja es nagyon szeretjuk egymast
de soha nem gondoltam volna h szeretni fogom ot
ugy erzem h le toom elni vele az eletem
17/f
A szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédő emulációknak, amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést! :D
Jelei: elvörösödés, nedvesedés/merevedés, ölelgetési és csókolózási belső kényszer :D
Persze, kialakulhat később is. Nem mindenkibe úgy csap bele, mint a vellám.. :D
Ajánlok egy szép verset :)
Velem már volt pl., hogy beleszerettem lány létemre egy barátnőmbe, holott nem is számítottam rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!